Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Stanciu după ce a donat în programul DDB şi PCH a dezvăluit că e dinamovist: "De asta am decis să o fac"

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Stanciu după ce a donat în programul DDB şi PCH a dezvăluit că e dinamovist: "De asta am decis să o fac"galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Nicolae Stanciu a şocat fotbalul românesc atunci când a donat în programul Doar Dinamo Bucureşti, iar mai apoi Peluza Cătălin Hîldan a dezvăluit că fostul jucător de la FCSB este dinamovist.

La o zi distanţă după ce a donat o sumă importantă de bani pentru Dinamo, fanii au făcut un anunţ interesant. Fostul jucător al FCSB ar fi dinamovist: „Să vă spunem şi de ce a intrat Nicolae Stanciu ca membru Elita în ProgramDDB: Pentru că e “Câine”. Se ştia de mult asta. Dar acum ne-a confirmat personal”, se arată pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, internaţionalul român a vorbit despre donaţia făcut şi a dezvăluit de ce s-a înscris în acest program şi şi-a ajutat fosta rivală de moarte: "Consider că e un club mare, cu o tradiţie importantă pentru fotbalul românesc şi dacă am putut să ajut, am decis să o fac pentru că nu cred că îşi merită soarta, ce se întâmplă acum la Dinamo nu ar trebui să se întâmple şi aşa am decis să-i ajut şi eu", a spus Stanciu. 

Stanciu e campion în Cehia. Slavia Praga a cucerit titlul

Slavia Praga, cu mijlocaşul Nicolae Stanciu titular, a învins-o, pe teren propriu, pe Viktoria Plzen, scor 1-0, şi a câştigat campionatul Cehiei.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuddbdinamo 

viewscnt
Articole similare