Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Valeriu Iftime după ce a aflat că Tottenham poate veni la Botoşani: "După aia îmi e frică să mă mai duc la stadion"

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Valeriu Iftime după ce a aflat că Tottenham poate veni la Botoşani: "După aia îmi e frică să mă mai duc la stadion"
Comentarii

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a oferit prima reacţie, după ce a aflat că echipa sa e în faţa unui posibil duel cu Tottenham, în turul trei preliminar al Europa League.

Reacţia lui Valeriu Iftime după ce a aflat că FC Botoşani poate juca împotriva lui Tottenham

După ce s-a calificat cu emoţii în turul secund preliminar Europa League, Valeriu Iftime a cerut multă atenţie în turul doi, cu Shkendija, până la duelul cu Tottenham, care va avea meci, în turul al doilea, cu Lokomotiv Plovdiv: 

”Mai întâi eu nu aş vrea să spun <<hop>> când eu nu sunt acolo. Eu nu pot să joc cu Tottenham până nu o să înving echipa din Macedonia. Deja îmi e şi frică să vorbesc despre pasul doi când nu am făcut pasul unu. Dar sigur, momentul poate fi extraordinar. Avem o oportunitate extraordinară de a ajunge într-un asemenea meci. E clar că nu mi-aş fi dorit Tottenham, dar până la urmă dacă vrei să intri la masa celor mari, trebuie să încerci. Când mă gândesc la Tottenham, la cât fotbal ştiu eu, după aia îmi e frică să mă mai duc la stadion. Dar cred că va fi un meci senzaţional pentru noi, un test foarte bun pentru jucători. Nu mă gândesc în niciun caz că acest meci este din start pierdut dacă l-am juca, desigur.", a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport. 

Dacă trece de echipa macedoneană Shkëndija în turul doi preliminar al Ligii Europa, FC Botoşani va evolua în următoarea rundă cu învingătoarea meciului dintre Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria) şi Tottenham (Anglia).

Partida cu Shkëndija va avea loc la 17 septembrie. Meciul din turul trei preliminar este programat la 24 septembrie.

Tragerea la sorţi din turul trei preliminar Europa League | Incredibil! Tottenham poate veni la Botoşani, FCSB şi CFR şi-au aflat adversarele

Afla mai multe despre: fc botosanivaleriu iftimetottenham 

viewscnt
Articole similare