Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a oficialilor din FR Gimnastică, după acuzele lui Marian Drăgulescu

EXCLUSIV | Prima reacţie a oficialilor din FR Gimnastică, după acuzele lui Marian Drăgulescu

Gimnastică

Comentarii

După câteva tentative eşuate de a-l contacta pe Mircea Apolzan, în cele din urmă, secretarul federal a ţinut să-şi exprime punctul de vedere în legătură cu acuzele care i-au fost aduse de către gimnastul Marian Drăgulescu privind neparticiparea acestuia la Cupa Mondială din Croaţia:

"Înainte de toate trebuie să precizez faptul că ultima zi pentru înscrierea la această competiţie a fost 24 aprilie, dată la care domnul Drăgulescu era încă retras din activitate, fiindu-i activată renta viageră. Şi pentru a se vedea că nimeni nu are ceva împotriva lui Marian, azi dimineaţă am purtat o corespondenţă cu reprezentanţii  Federaţiei Internaţionale de Gimnastică, aceştia acceptând înscrierea lui Marian ca şi participant la această competiţie din Croaţia. Nu mi se pare însă normal ca domnul Drăgulescu să sune personal la organizatorii competiţiei pentru a-şi manifesta dorinţa de a participa la acest concurs din Croaţia.

Ar mai fi de precizat faptul că domnul Marius Urzică, antrenorul coordonator al lotului, nu a luat în calcul trimiterea vreunui gimnast la această competiţie, mai ales al lui Marian, care, aşa cum am mai spus, la vremea respectivă era retras din activitate. Este şi motivul pentru care participarea la Cupa Mondială din Croaţia nu a fost bugetată de Ministerul Tineretului şi Sportului. Şi dacă vreţi, ca o chestiune principială, aş prefera ca noi, reprezentanţii federaţiei, să discutăm direct cu antrenorii coordonatori participarea sportivilor la competiţiile internaţionale şi nu direct cu sportivii.

Marian Drăgulescu ar fi trebuit să discute înainte de toate cu Marius Urzică despre prezenţa lui la compeiţia din Croaţia şi nu cu mine" , a declarat Mircea Apolzan.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV | Scandal uriaş în gimnastica din România. Marian Drăgulescu, în faţa unui gest fără precedent: "Ies în faţa Guvernului cu medaliile!"

Afla mai multe despre: marian dragulescucroatiacupa mondialaministerul tineretului 

viewscnt
Articole similare