Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a oficialilor FRF după suspendarea primită de la UEFA: "Poate jucăm cu porţile închise şi cu Suedia"

EXCLUSIV | Prima reacţie a oficialilor FRF după suspendarea primită de la UEFA: "Poate jucăm cu porţile închise şi cu Suedia"

FRF

Comentarii

Echipa naţională de fotbal a României va disputa cu porţile închise meciul de pe teren propriu, cu Norvegia, programat pe 15 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în preliminariile Euro 2020

"După ce s-a întâmplat la Bucureşti, la meciul cu Spania, am avut patru capete de acuzare: pirotehnice, scandări xenofobe, invadarea terenului şi a mai fost încă una, nu mai ţin minte, aşa că ne aşteptam să primim această decizie.

Înainte de meciul cu Norvegia de acasă jucăm în Feroe. În Feroe există această posibilitate ca aceste grupuri care vin la meci şi se ocupă cu aşa ceva să fie şi acolo. Că sunt peste tot. Şi dacă se întâmplă în Feroe ne pot da cu porţile închise şi cu Suedia. E foarte simplu şi cred că toate calculele astea şi le fac şi ei.

Suportul publicului înseamnă foarte mult pentru echipa naţională. Împotriva echipelor nordice aportul publicului într-o zonă balcanică sau într-o zonă mediteraneană este mult mai important decât s-ar întâmpla în alte părţi. Cred că nu se simt confortabil dacă vin aici şi simt o presiune şi din tribună" , a spus Andrei Vochin.

Afla mai multe despre: echipa nationala 

viewscnt
Articole similare