Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie din partea Viitorului, după transferul lui Măţan. Cum a comentat Gică Popescu plecarea mijlocaşului: "Am păstrat şi procente"

EXCLUSIV | Prima reacţie din partea Viitorului, după transferul lui Măţan. Cum a comentat Gică Popescu plecarea mijlocaşului: "Am păstrat şi procente"

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul şi Columbus Crew au ajuns la un acord pentru transferul internaţionalului U21, Alexandru Măţan, la echipa din Major League Soccer, campioana SUA în 2008 şi în 2020. Conform transfermarkt.com, americanii au plătit 1,5 milioane de euro pentru mijlocaşul constănţenilor.

"Noi un prim contact l-am avut acum câteva luni, când reprezentanţii clubului american au venit la Bucureşti, au venit şi la un meci. După care au plecat, au făcut o evaluare şi acum câteva săptămâni au revenit. Am negociat din nou, am fost foarte aproape de înţelegerea finală, după care iar au plecat. Iar s-au întors... Am tot negociat în această perioadă. Acum zece zile am avut întâlnirea finală, când ne-am pus de acord pe sume.

La toate contractele păstrăm procente. În fiecare an, suntem nevoiţi să facem aceste vânzări de jucători, pentru că este singura modalitate pe care o avem la îndemână pentru a acoperi deficitul financiar pe care îl avem an de an. Această pandemie a lăsat urmări şi trebuie să fim foarte, foarte atenţi la costuri.

La Măţan, era o sumă importantă şi pentru club, şi pentru viitorul lui, aşa că nu aveam ce să spunem dacă nici noi nu eram de acord, nu ne puteam opune, pentru că suma era importantă pentru fotbalul nostru, suma de transfer. Şi ne gândim şi la el. Poate să câştige de zece ori mai mult decât ar fi câştigat la noi" , a declarat preşedintele lui FC Viitorul, Gheorghe Popescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: matan 

viewscnt
Articole similare