Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Prima reacţie din tabăra lui Dinamo, după calificarea în primăvara Europeană: ”Nu mă aşteptam, recunosc!” Dinamoviştii aproape de un transfer de senzaţie

EXCLUSIV Prima reacţie din tabăra lui Dinamo, după calificarea în primăvara Europeană: ”Nu mă aşteptam, recunosc!” Dinamoviştii aproape de un transfer de senzaţie

Handbal

Comentarii

Dinamo este în barajul pentru „optimile” Ligii Campionilor, după un egal dramatic cu IFK Kristianstad, 29-29. Campioana României este neînvinsă în grupele Ligii.


În direct la Zoom Sport, Daniel Georgescu preşedintele secţiei de handbal a clubului Dinamo a criticat arbitrajul de la acest meci: ”Sunt foarte supărat. Mi s-a părut puţin forţat arbitrajul.  Am ratat foarte mult. Nu e normal să ratăm atât de multe şapte metri, am jucat crispat nu am prins cea mai bună zi. Una peste alta tragem linie, ne am calificat şi asta e cel mai important. Aş minţi dacă aş spune că mă aşteptam să fim calificaţi cu două etape înainte de final.  Mă aşteptam să fie o bătălie în trei. Mă aşteptam să fim şi noi parte din bătălie, dar nu să ne calificăm după opt etape şi în niciun caz să fim neînfrânţi” a mărturisit Georgescu.

În emisiunea Geaninei Iacob, Georgescu a mai adăugat: ”E greu. E greu fără Asoltanei. Se vede lipsa lui Savenco în blocul central. După 10 minute îl aveam pe Mousavi cu două eliminări. Ne bucurăm , dar vestiarul încă resimte meciul. Oboseală  tensiune. E o bucurie moderată. Vrem să facem puncte, Din păcate avem un ranking destul de scăzut. Vrem să facem puncte pebntru sezonul viitor. Să câştigi grupa de două ori nu e uşor şi vrem să punem puţin presiune pe EHF să ne primească acolo în lumea celor bogaţi” a mărturisit Georgescu.

A confirmat că Dinamo a fost la un pas să transfere din Bundesliga

Tot la Zoom Sport, Daniel Georgescu a explicat că Dinamo a fost la un pas de un transfer de răsunet: ”Noi semnasem cu un jucător din Budesliga dar s-a accidentat înainte să înceapă sezonul, atunci am dat zvon că îmi dorsc un jucător de talia asta. Pontul nu mi l-a dat nimeni. Am primit diverse filmuleţe. Am pus diverse întrebări Elveţiei, m-am consultat şi cu banca tehnică. Pe Kuduz nu ştia nimeni de el. Acum e la naţional Croaţiei. Deci descoperim talente şi le lansăm pe piaţă” a declarat în exclusivitate pentru Telekom Sport preşedintele secţiei de handbal de la Dinamo.

Afla mai multe despre: florin georgescudinamohandbal 

viewscnt
Articole similare