Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie dinspre FRF după ce ungurii i-au numit "ţigani" pe jucătorii români în meciul Ungaria U21 - România U21: "Acestea sunt singurele informaţii"

EXCLUSIV | Prima reacţie dinspre FRF după ce ungurii i-au numit "ţigani" pe jucătorii români în meciul Ungaria U21 - România U21: "Acestea sunt singurele informaţii"

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF - Răzvan Burleanu -, a reacţionat în urma dezvăluirilor pe care Marius Marin le-a făcut după meciul Ungaria - România 1-2, la Campionatul European. Oficialul federaţiei din Români a spus că singurele informaţii pe care le are despre acestui subiect sunt declaraţiile jucătorului.

Prima reacţie dinspre FRF după ce ungurii i-au numit "ţigani" pe fotbaliştii români în timpl meciului Ungaria U21 - România U21 1-2

Marius Marin, căpitanul României U21, a dezvăluit pe Instagram, după meciul Ungaria U21 - România U21, că ungurii i-au numit ţigani pe el şi pe colegii săi. După reacţia federaţiei din Ungaria, a venit rândul lui Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu la FRF, să comenteze pe seama subiectului. Vochin a spus că singrele informaţii pe care le are despre acest subiect sunt declaraţiile făcute de jucători.

”Singurele informaţii sunt declaraţiile jucătorului. E posibil să fie aşa, pentru că altfel nu-mi explic ieşirea lui de când a luat cartonaşul galben. Îl cunosc bine ca om, ştiu că s-a discutat înainte ca el să evite un alt galben, dar probabil nu a fost pregătit pentru astfel de replică. Probabil că el a reacţionat la o astfel de replică”, a explicat Andrei Vochin, exclusiv la Telekom Sport.

Marius Marin a luat cartonaş galben în meciul contra Ungariei şi va lipsi în ultima partidă din grupă, în care tricolorii mici vor întâlni Germania, partidă decisivă pentru calificarea în semifinale.

Marius Marin dezvăluit comportamentul xenofob al ungurilor pe Instagram

România învins Ungaria la Campionatul European, scor 2-1, în al doilea meci din grupa de la turneul final, chiar pe terenul ungurilor. La finalul meciului, într-o postare pe InstaStory, pe contul său de Instagram, Marius Marin (22 de ani) a dezvăluit că ungurii i-au numit ţigani pe el şi pe colegii săi din echipă în timpul partidei în care maghiarii au condus, dar tricolorii mici au întors scorul. "Ţiganii ăştia, cum ne strigaţi voi în teren, v-au bătut cu 2-1! Hai, România!", a scris Marius Marin într-o postare pe InstaStory pe contul său de Instagram.

Afla mai multe despre: andrei vochinfrfechipa nationalaromaniaungaria 

viewscnt
Articole similare