Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Prima reacţie oficială a lui Răzvan Lucescu după succesul uriaş din Asia. ”Lui îi datorez TOTUL!”

EXCLUSIV Prima reacţie oficială a lui Răzvan Lucescu după succesul uriaş din Asia. ”Lui îi datorez TOTUL!”
Comentarii

Răzvan Lucescu a vorbit în exclusivitate cu Telekom Sport după succesul uriaş din Asia. Antrenorul care tocmai a câştigat Liga Campionilor Asiei a discutat cu Silviu Tudor Samuilă în cadrul emisiunii Sport Center

În direct la Telekom Sport, Răzvan Lucescu i-a mărturisit lui Silviu Tudor Samuilă, moderatorul emisiunii Sport Center că a fost supus în ultima vreme unei presiuni uriaşe. În precedentele 14 ediţii ale Ligii Campionilor Asiei, saudiţii au câştigat de doar 2 ori competiţia: ”E un sentiment de mândrie, de uşurare aş spune. A fost o presiune foarte mare, vă daţi seamă că de câteva luni aud doar asta” a mărturisit Lucescu Jr, care a completat: ”Au împins chiar la extrem acest obiectiv, de la conducători până la suporteri. Chiar dacă vrei să te detaşezi, nu ai cum să o faci, pentru că responsabilitatea este uriaşă în primul rând faţă de această ţară. Cred că am dormit doar 3 ore şi alte vreo 45 de minute înainte de antrenament. Nu beau multă cafea, adrenalina m-a ţinut treaz, nu mai aveam nevoie de altceva” a declarat proaspătul câştigător al Ligii Campionilor Asiei.

”La 1-0 în minutul 75 mi-am dat seama că e gata. Ca antrenor eşti obligat să crezi, din prima zi, de la primul discurs. Le-am zis că vom câştiga Champions League! Dacă vreunul nu crede, din prima zi le-am zis că ne despărţim. Le-am transmis ceva şi am trăit cu această convingere că vom câştiga. O greşeală însă poate schimba totul, dar am avut convingerea că vom câştiga. Sunt foarte fericit pentru că am câştigat, dar am făcut-o jucând un fotbal foarte bun. Aici presiunea a fost chiar mai mare decât la PAOK Salonic” a mai spus Răzvan Lucescu.

Vizibil emoţionat, Răzvan a vorbit despre comparaţia cu tatăl său şi a dezvăluit de la cine a primit steagul tricolor cu care s-a înfăşurat după uriaşul succes din Japnia: ”Steagul mi l-a dat Dan Udrea. El l-a adus de la Bucureşti. Dacă azi trăiesc ceea ce trăiesc, o fac datorită lui Mircea Lucescu. El mi-a transmis asta şi datorită lui am devenit un bun profesionist. Îi datorez totul! Nu-mi plac comparaţiile, eu trăiesc de azi pe mâine, nu fac nimic programat. Nu am luat niciodată în calcul să mă compar cu ce a reuşit tatăl meu. Eu am o pasiune şi atât. Sunt trei trofee continentale în familia noastră, e foarte frumos” a mărturisit Lucescu. 

Afla mai multe despre: răzvan lucescual hilal 

viewscnt
Articole similare