Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie oficială dinspre FRF după ce a fost confirmat meciul cu Islanda: "Mi se pare un avantaj"

EXCLUSIV | Prima reacţie oficială dinspre FRF după ce a fost confirmat meciul cu Islanda: "Mi se pare un avantaj"

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoichiţă, preşedintele Comisiei Tehnice FRF, a oferit o primă reacţie dinspre Federaţie în legătură cu noua dată la care se va juca barajul din Liga Naţiunilor, dintre Islanda şi România.

"Mie mi se pare un avantaj din mai multe puncte de vedere, deşi este foarte concentrată această densitate a meciurilor, şi Liga Naţiunilor şi barajul. Au fost jucători care dispăruseră la vremea respectivă din circuit, era vorba de Chipciu, de Chiricheş.

Acum în octombrie am înţeles că doar ploaie o să fie şi s-ar putea vânt. Eu mă rog să nu fie vânt, plaoie poate să fie. În general echipele româneşti joacă bine în perioada respectivă, întotdeauna meciurile internaţionale din toamnă au fost bune.

În martie, Mirel ar fi intrat direct în meciurile cele mai importante ale carierei unui antrenor, două meciuri care îţi asigură o calificare la turneul final fără niciun meci amical, fără niciun fel de stagiu de pregătire. Acum Mirel poate să îşi facă mâna cu două meciuri pe care le are în septembrie şi care îl vor edifica pentru meciul cu Islanda", a declarat Stoichiţă, într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport. 

A fost anunţată data la care se va juca Islanda - România

Comitetul Executiv UEFA a confirmat miercuri, 17 iunie, datele de disputare ale jocurilor care vor stabili ultimele 4 participante la Campionatul European din vara viitoare.

Astfel, partida pe care tricolorii o au programată în semifinala play-off-ului, în Islanda, va avea loc pe 8 octombrie 2020. În cazul unui succes, naţionala noastră va întâlni învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria, în deplasare, pe 12 noiembrie 2020.

Afla mai multe despre: romaniamihai stoichitaliga natiunilor 

viewscnt
Articole similare