Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”Prima repriză a fost perfectă!” Panduru, mulţumit de ce a văzut la Hamburg: ”Aşa trebuie să arătăm dacă vrem rezultate”

EXCLUSIV ”Prima repriză a fost perfectă!” Panduru, mulţumit de ce a văzut la Hamburg: ”Aşa trebuie să arătăm dacă vrem rezultate”
Comentarii

Basarab Panduru a lăudat prestaţia din prima repriză a tricolorilor în meciul de la Hamburg.

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, la Hamburg, cu scorul de 2-1, de selecţionata Germaniei, într-un meci din etapa a şaptea a grupei J a calificărilor europene pentru Cupa Mondială din 2022, în care a condus cu 1-0. Tricolorii sunt acum pe locul patru în grupă.

”Şapte puncte, un meci pierdut cu 2-1 contra Germaniei. Este cel mai bun rezultat dintre toate la care ne gândeam. Sunt momente când trebuie să joci în funcţie de adversar. Nu să joci numai tu, pentru că nu ai puterea asta. De la conferinţă, Rădoi a zis că nu putem avea mingea. Trebuie să ştii cum joci momentele alea fără minge, iar noi le-am jucat bine.” a mărturisit Panduru, analizând prestaţia tricolorilor din Germania.

În opinia fostului mare internaţional român, naţionala a făcut o primă repriză perfectă la Hamburg: ”Kimmich nu a fost ăla pe care îl ştiam noi, Goretzka la fel. Am avut un mare noroc că Reus nu prea putea să alerge. Toţi jucătorii României au ştiut însă ce trebuie să facă. Prima repriză a fost perfectă. De frică am jucat, de frică am alergat. Frica de a nu lua multe, dar noi aşa trebuie să arătăm ca echipă dacă vrem să avem rezultate.” a mai spus Panduru.

România a condus la Hamburg prin golul marcat de Ianis Hagi. După pauză, germanii au punctat de două ori prin Serge Gnarby (52) şi Thomas Muller (81)

Afla mai multe despre: echipa naţionalăpanduru 

viewscnt
Articole similare