Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima veste proastă pentru noul selecţioner al României U21. Un jucător important s-a accidentat şi va lipsi aproape două luni

EXCLUSIV | Prima veste proastă pentru noul selecţioner al României U21. Un jucător important s-a accidentat şi va lipsi aproape două luni

Superliga

Comentarii

Mihai Aioani, titularul din poarta Chindiei şi component al naţionalei de tineret, s-a accidentat miercuri la antrenament. Portarul în vârstă de 20 de ani a suferit o fractură la falanga degetului mic şi va lipsi aproape două luni.

Probleme pentru Viorel Moldovan şi pentru Adrian Mutu. Mihai Aioani, unul dintre cei mai importanţi jucători de la naţionala de tineret, s-a accidentat miercuri la antrenament. Tânărul portar şi-a rupt un deget şi a suferit deja o intervenţie chirurgicală.

Accidentarea lui Aioani i-a dat peste cap planurile pe care Viorel Moldovan şi le făcuse pentru meciul cu FC Botoşani, în prima etapă din acest an, partidă transmisă de Telekom Sport, duminică, de la 17:00. Portarul în vârstă de 20 de ani era titular de bază şi Moldovan avea astfel asigurat unul dintre cei doi jucători sub 21 de ani pe care trebuie să-i trimită în teren, conform regulamentului. Acum, Viorel Moldovan este nevoit să caute o nouă soluţie pentru regula U21, lucru care-l obligă să regândească tactica pentru meciul cu FC Botoşani.

Probleme sunt şi pentru Adi Mutu, la naţionala de tineret. Cum Mihai Aioani va lipsi aproape două luni, noul selecţioner al României U21 nu-l va avea la dispoziţie pentru meciul cu Danemarca, programat pe 31 martie, meci foarte important pentru preliminariile EURO 2021. Danemarca U21 este lideră în grupă şi are cinci puncte în faţa României, care ocupă poziţia secundă.

Portarul Chindiei este unul dintre cei mai importanţi jucători de la naţionala de tineret şi se luptă pentru titularizare cu Andrei Vlad, de la FCSB.

Afla mai multe despre: mihai aioani 

viewscnt
Articole similare