Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primele declaraţii ale lui Răzvan Lucescu după scandalul din Grecia: "Totul este o penibilitate"

EXCLUSIV | Primele declaraţii ale lui Răzvan Lucescu după scandalul din Grecia: "Totul este o penibilitate"
Comentarii

După nebunia de acum două săptămâni, când a pierdut meciul cu Olympiakos la masa verde, după ce o rolă de hârtie l-a lovit în faţă pe antrenorul campioanei Greciei, PAOK a trăit un nou moment unic în fotbalul mondial.

La meciul cu AEK Atena, principala contracandidată la titlu din Grecia, PAOK a marcat în minutul 90, însă, după ce a validat iniţial golul, brigada de arbitri a luat decizia de a anula reuşita lui Fernando Varela. S-a declanşat un scandal uriaş, în care a fost implicat chiar şi patronul lui PAOK, acesta intrând cu pistolul pe teren (VIDEO&DETALII AICI).
 
"Sunt lucruri unice în istoria fotbalului. Eu aş începe cu meciul de acum două săptămâni care ar fi trebuit să se joace pe teren şi nu s-a mai desfăşurat. Incredibil aşa ceva. A fost o atmosferă fantastică, suporterii au făcut un adevărat show în tribune, au aruncat role de hârtii, o rolă l-a atins pe antrenorul adversarilor, iar ei oricum nu îşi doreau să joace acest meci. 
 
Este un moment unic. Noi am vrut să se joace totul pe teren, am fost învinşi în afara terenului. După povestea aceasta, am venit la meciul cu AEK. O situaţie schimbată total pentru noi. Din poziţia de lider, trebuia acum să ne apropiem de lider sau să-l depăşim. Intrăm pe teren, jucăm un meci echilibrat, noi marcăm în minutul 90, cei doi arbitri validează golul, urmează protestele celor de la AEK şi nu ştiu ce s-a mai întâmplat de s-a anulat golul. A fost o nebunie totală.
 
Golul a fost validat pentru 3-4 minute. Apoi, chiar nu ştim ce s-a mai întâmplat. S-a creat senzaţia că golul ar urma să fie anulat, apoi a intervenit acel moment cu intrarea patronului pe teren. Cei de la AEK au mers la vestiare, arbitrii au mers la vestiare, au fost multe discuţii acolo, iar în final arbitrii au anunţat că meciul trebuie să se reia. Cei de la AEK au refuzat să intre pe teren, au vrut să afle decizia înainte de a intra pe teren. AEK n-a mai vrut să intre pe teren, justificând că, din motive de securitate, nu mai pot juca meciul.
 
Nu vreau să comentez gestul patronului nostru, dar pot să vă spun că este un om care a investit zeci de milioane în fotbal şi a vrut ca echipa lui să câştige meciurile doar pe teren, nu în alte părţi. A fost o penibilitate ce s-a întâmplat şi acum două săptămâni, pentru mine, cel de la Olympiakos nu poate fi numit antrenor, el nu se poate numi antrenor" , a declarat antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: razvan lucescuvarelapaoksalonicgreciaolympiakos 

viewscnt
Articole similare