Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primele declaraţii date de Şumudică după despărţirea de Gaziantep: "Urmează să semnez şi actele şi să închidem conturile"

EXCLUSIV | Primele declaraţii date de Şumudică după despărţirea de Gaziantep: "Urmează să semnez şi actele şi să închidem conturile"
Comentarii

Marius Şumudică a căzut de comun acord cu şefii lui Gaziantep pentru rezilierea contractului scadent în vara acestui an. Imediat după anunţul făcut de clubul turc, antrenorul român a vorbit pentru Telekom Sport.

"Până nu-mi închei situaţia financiară, nu vreau să fac vreo greşeală. Au făcut anunţul, e treaba lor, eu deocamdată n-am semnat niciun act, urmează să-l semnez luni şi să închei conturile cu ei. 

A fost totul amiabil, înţelegere amiabilă. Azi (n.r. duminică), la ora 13:00, ei au avut o şedinţă înainte, iar la ora 17:00 am discutat şi am luat de comun acord această decizie. Trebuie să-mi rezolv situaţia fianciară aici, nu vreau să se lege nimeni de absolut nimic" , a spus Marius Şumudică.

Şumudică a plecat de la Gaziantep

Clubul Gaziantep a anunţat, duminică, despărţirea de antrenorul Marius Şumudică, informează site-ul oficial al grupării turce.

"Ne-am despărţit de comun acord de tehnicianul Marius Şumudică, care a fost antrenor la Gaziantep FK de aproximativ un sezon şi jumătate. Le mulţumim domnului Şumudică şi întregii sale echipe pentru contribuţia pe care şi-au adus-o în perioada în care au fost în funcţie şi le urăm succes în carieră", se arată pe site-ul gaziantepfk.org.

Şumudică era antrenorul echipei din Gaziantep din vara anului 2019 şi mai avea contract până în mai. Formaţia ocupă locul 4 în clasament, cu 31 de puncte din 17 meciuri, la trei puncte de liderul Beşiktaş (16 jocuri).

În ciuda rezultatelor bune obţinute, plecarea antrenorului român s-a făcut după un scandal izbucnit între Şumudică şi preşedintele clubului, cu privire la prelungirea contractului.

Marius Şumudică a acuzat conducerea clubului că a vrut să îi scadă salariul, deşi rezultatele echipei au fost bune. În schimb, conducerea grupării l-a acuzat pe antrenorul român că are pretenţii financiare prea mari şi a precizat că i-a propus tehnicianului un nou contract cu salariul mărit în măsura posibilităţilor.

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare