Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primele întrebări pe care Cristiano Ronaldo i le-a pus lui Laurenţiu Brănescu: ”Am vorbit câteva minute cu el!”

EXCLUSIV | Primele întrebări pe care Cristiano Ronaldo i le-a pus lui Laurenţiu Brănescu: ”Am vorbit câteva minute cu el!”

Stranieri

Comentarii

Laurenţiu Brănescu a povestit într-un interviu pentru Telekom Sport cum a fost să se antreneze alături de Cristiano Ronaldo, cum a aflat despre transferul lui la Juventus şi ce l-a întrebat starul portughez.

Brănescu se află sub contract cu Juventus Torino şi s-a antrenat timp de trei săptămâni, în vară, alături de campioana Italiei, înainte să fie din nou împrumutat, de această dată la NK Gorica. Fostul portarul al lui Dinamo a avut astfel ocazia să se pregătească alături de Cristiano Ronaldo, care doar ce fusese transferat de Juventus de la Real Madrid. Brănescu spune că a rămas impresionat de caracterul starului portughez:

”A fost o experienţă foarte frumoasă. Au fost trei săptămâni foarte intense, pentru că antrenamentele sunt foarte grele şi mă bucur că am avut oportunitatea asta. Este un exemplu pentru toţi jucătorii, pentru că se antrenează foarte mult, foarte serios. Tot timpul vine cu două ore înainte de antrenament, pleacă cu două ore după ce ceilalţi termină. Cred că este principalul lucru, pentru că este la un nivel la care nu mulţi pot să ajungă. E un jucător foarte serios, un lider. Trage tot timpul echipa după el şi se vede deja după 12 meciuri, că are 8 goluri şi 5 pase de gol. Clar, face diferenţa şi în Italia. Toţi eram curioşi să vedem cum va evolua într-un alt campionat, mai ales să vedem cum este cel al Italiei, destul de dificil. Pentru Juventus, eu mă bucur că este un transfer reuşit din toate punctele de vedere şi îmi doresc să merg la Madrid în vară, să văd finala Champions League”, a povestit Brănescu pentru Telekom Sport.

Portarul în vârstă de 24 de ani dezvăluie că a fost printre primii care au aflat despre transferul lui Ronaldo de la Real Madrid la Juventus. Asta după ce a avut o discuţie cu unul dintre şefii clubului: ”Cred că am fost printre primii care am aflat, pentru că am vorbit cu unul dintre directorii clubului şi mi-a zis la telefon despre chestia asta, apoi am văzut şi zvonurile din presă şi chiar a fost o surpriză la momentul respectiv, dar mă bucur pentru că eu când am ajuns acolo, în 2011, Juventus nu era într-un moment bun, dar an de an, echipa a crescut şi, în sfîrşit, este la un nivel la care a fost şi în trecut”, a mai spus Brănescu.

Imediat după ce a ajuns în cantonamentul lui Juventus, Brănescu a ţinut să facă o poză cu Ronaldo. Fostul portar al lui Dinamo a dezvăluit şi ce discuţie a purtat cu Cristiano: ”Tricoul (n.r. lui Ronaldo) este încă la Torino, dar am făcut o poză cu el. Am vorbit la unul dintre antrenamente câteva minute, m-a întrebat de unde sunt, i-am explicat că sunt din România, mi-a vorbit de domnul Boloni, de Marius Niculae şi cam atât”.

Brănescu spune că transferul lui Ronaldo înseamnă şanse mai mari pentru Juventus să câştige Liga Campionilor: ”Cred că problema titlului în Italia, nu este aşa mare pentru că Juventus a dominat campionatul în ultimii 6-7 ani, deci principalul obiectiv este câştigarea Champions League. În Italia, de bine, de rău, tot timpul a avut rezultate bune, chiar dacă an de an şi Inter, şi Napoli, şi Roma, mai nou, Milan, care prin aducerea lui Gatusso reuşeşte să se ridice la un nivel destul de bun şi este într-o creştere foarte mare, este un campionat dificil. Este foarte greu să câştigi puncte cu echipele mici. Părerea mea este că aducerea lui Cristiano Ronaldo este pentru câştigarea Champions League”.

Brănescu spune că Ronaldo l-a impresionat şi prin modul în care se poartă la antrenamente, chiar şi în faţa colegilor mai tineri: ”(n.r. dacă este glumeţ sau serios la antrenamente) Este serios în momentul în care trebuie să facă un exerciţiu, dar apoi este foarte zâmbitor, foarte disponibil. Tot timpul încurajează tinerii, nu l-am văzut să se enerveze la antrenament. Nu ne certa pe noi, cei mai tineri, absolut deloc”.

Afla mai multe despre: laurentiu branescujuventus torinocristiano ronaldoserie a 

viewscnt
Articole similare