Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primele întrebări pe care Klopp i le-a pus lui Marius Niculae, în momentul în care s-au întâlnit: ”Exact astea au fost”

EXCLUSIV | Primele întrebări pe care Klopp i le-a pus lui Marius Niculae, în momentul în care s-au întâlnit: ”Exact astea au fost”
Comentarii

Mirel Rădoi a dezvăluit la Telekom Sport modul în care marile cluburi monitorizează un jucător. Prezent şi el în studio, Marius Niculae a confirmat şi el că echipele din Occident sunt foarte interesate inclusiv de viaţa privată a jucătorului vizat pentru un transfer.

Înainte să semneze cu Al-Hilal, Mirel Rădoi a fost dorit de Inter Milano, echipă care atunci era pregătită de Jose Mourinho. Fostul căpitan al FCSB-ului a avut atunci o întâlnire şi cu Mourinho, care l-a surprins că întrebările despre viaţa personală.

”Pe mine, ce m-a uimit foarte tare, mai ales la discuţia cu Mourinho, în care primele zece minute nu a avut nicio legătură cu fotbalul. Adică m-a întrebat diverse legătură care nu aveau nicio legătură cu fotbalul. Ce faci în timpul liber după meci? Unde te duci cu copiii? Ce faci cu soţia? Ieşiţi doar voi sau ieşiţi cu copiii? De fapt, după vreo 15-20 de minute mi-am dat seama că, de fapt, lucrurile alea se întorceau către fotbal. Voia să vadă cum îţi petreci timpul liber, ce faci, ce fel de caracter eşti”, a declarat Rădoi la Telekom Sport.

Marius Niculae confirmă că echipele din campionatele importante şi antrenorii care se respectă sunt interesaţi de absolut toate detaliile despre jucătorul aflat pe lista de transferuri. Niculae a trecut şi el printr-o astfel de situaţie, în 2006, când a semnat cu Mainz, unde antrenor era Jurgen Klopp: ”Aici pot să confirm şi eu, că şi eu, înainte să semnez cu Mainz, am avut o discuţie cu Klopp pe aceleaşi teme. Primele întrebări exact astea au fost...”

Afla mai multe despre: marius niculaemirel radoijurgen kloppjose mourinho 

viewscnt
Articole similare