Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Primele meciuri amicale pentru FCSB după pandemie. Trupa lui Vintilă joacă împotriva a două formaţii din Liga 1

EXCLUSIV Primele meciuri amicale pentru FCSB după pandemie. Trupa lui Vintilă joacă împotriva a două formaţii din Liga 1

FCSB

Comentarii

Din informaţiile Telekom Sport, FCSB va evolua în primele sale două amicale de după pandemie contra formaţiilor Academica Clinceni şi FC Voluntari.

FCSB a început pregătirea organizată odată cu ieşirea din starea de urgenţă. Jucătorii vicecampioanei României s-au pregătit în grupe de câte patru, fiind supervizaţi de câte un membru al staff-ului tehnic, respectiv un reprezentant al staff-ului medical.

Acum, FCSB îşi completează calendarul până la revenirea Ligii 1. Gruparea antrenată de Bogdan Argeş Vintilă va disputa, din informaţiile Telekom Sport, două meciuri amicale contra echipelor Academica Clinceni şi FC Voluntari, ambele din primul eşalon fotbalistic al României.

Partida test cu Academica, formaţie antrenată de Ilie Poenaru, va avea loc sâmbătă. Acesta din urmă, mărturisea în urmă cu câteva zile, pentru Telekom Sport:

"Să lucrezi din punct de vedere tactic cu 4 jucători, credeţi-mă că nu am rezolvat mai nimic. Nu ştiu cum vom arăta în campionat, chiar dacă ne mai rămân aceste două săptămâni până la reluarea campionatului în care se pare că vom avea voie să ne antrenăm în grup normal nu o să putem să punem la punct toate lucrurile de care noi o să avem nevoie şi o să fie foarte greu. Avem nevoie de minim două meciuri, şi dacă nu ne dă voie de la 1 să putem să facem două meciuri amicale că am înţeles că de abia după 6 iunie am avea dreptul la un meci amical va fi un campionat dezastru din toate punctele de vedere cluburile vor avea de suferit bani cheltuiţi aiurea" mărturisea Poenaru. Tehnicianul Clinceniului poate răsufla uşurat. Echipa sa va avea parte de un amical de lux contra vicecampioanei României, FCSB, un exericiţiu excelent înainte de reluarea sezonului competiţional în Liga 1.

Telekom Sport poate confirma că FCSB va evolua miercuri şi contra formaţiei FC Voluntari, echipă antrenată de Mihai Teja. Partida se va juca în baza sportivă a FCSB-ului de la ora 11:30.

Afla mai multe despre: amicale fcsb 

viewscnt
Articole similare