Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primele oferte pentru Laurenţiu Reghecampf, după ce a plecat la Al Wahda! Ce echipe îl vor de urgenţă

EXCLUSIV | Primele oferte pentru Laurenţiu Reghecampf, după ce a plecat la Al Wahda! Ce echipe îl vor de urgenţă

Stranieri

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit de Al Wahda, după ce tehnicianul român s-a arătat nemulţumit de lipsa investiţiilor în transferuri. S-a vorbit despre o posibilă revenire la FCSB, dar tehnicianul are alte planuri.

Din informaţiile obţinute de Telekom Sport, Reghecampf are şanse importante să rămână tot în zona arabă.

Al Nassr Dubai, Al Wasl şi Al Jazira, formaţie care l-a bătut chiar la ultimul său meci la Al Wahda, au început deja tatonările cu Reghecampf.

În cazul în care totul va decurge bine la negocieri, Reghecampf îşi va găsi un nou angajament până la finalul lui 2018.

1,5 milioane de euro este salariul pe care Reghecampf l-a avut la Al Wahda

Al Jazira este echipa care i-a provocat ultima înfrângere lui Reghe în Emirate, înainte ca fostul tehnician al FCSB să demisioneze. Formaţia din Dubai ocupă locul 2 în campionat, iar momentan e pregătită de olandezul Damiën Hertog. Are două titluri în Emirate, ultimul cucerit în urmă cu două sezoane.

Al Nasr Dubai e pe locul 7 în campionat după 10 etape, cu 12 puncte. Hashim Obaid este antrenorul formaţiei din Dubai. La Al Nasr evoluează două nume importante din fotbalul european: francezul Yohan Cabaye şi spaniolul Alvaro Negredo.

Al Wasl ocupă doar locul 11 în campionat, cu 10 puncte, două mai multe decât ocupanta primului loc retrogradabil (13), Emirates Club. Cu şapte titluri de campioană în palmares - ultimul cucerit în urmă cu mai bine de un deceniu, în 2007 - Al Wasl e pregătită în prezent de "interimarul" Hassan Al Abdouli.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfoferteal wahda 

viewscnt
Articole similare