Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primele reacţii de la Viitorul după rezultatul slab cu Racing: ”O luăm pas cu pas”

EXCLUSIV | Primele reacţii de la Viitorul după rezultatul slab cu Racing: ”O luăm pas cu pas”

UEFA Europa League

Comentarii

Viitorul a făcut doar 0-0 în returul cu Racing Union - din Luxemburg, dar s-a calificat în turul II al Ligii Europa datorită victoriei cu 2-0 din prima manşă. Vlad Achim spune că este nevoie de mai multă concentrare în aceste meciuri.

Viitorul a oferit o surpriză neplăcută şi a făcut doar 0-0 cu Racing Union, în primul tur al Ligii Europa. Fosta campioană a României s-a calificat totuşi în turul II, unde va juca împotriva celor de la Vitesse. Vlad Achim spune că jocul echipei, dar şi concentrare trebuie să crească la următoarele meciuri.

”Am avut câteva ocazii foarte mari şi poate acolo trebuia să fim puţin mai concentraţi. (n.r. dacă a contat că au avut avantajul din tur) Da, poate şi acest lucru ne-a făcut să fim mai superficiali în faţa porţii, dar e bine că s-a terminat 0-0 şi că ne-am calificat. Ne bucurăm că am reuşit să nu primim gol, e doar începutul, urmează meciuri în campionat pe care trebuie să le tratăm mult mai serios. Va trebui să facem joc mai bun decât în seara asta, dar am încredere că putem scoate un rezultat bun şi în meciul cu cei din Olanda. Este abia primul tur, vor urma adversari puternici, o luăm pas cu pas, sperăm să trecem de următorul adversar”, a declarat Vlad Achim pentru Telekom Sport.

La rândul său, Ionuţ Vînă a spus: "E o calificare muncită, bine că ne-am calificat, am suferit în ultimii 30 de metri, n-am reuşit să marcăm. Ăsta este minusul din seara aceasta, dar sperăm ca pe viitor, în meciul cu Dunărea Călăraşi, să ne revanşăm. Trebuie să fim mai concentraţi la finalizare, cu toate că lucrăm la antrenament, nu ne iese mereu, aici trebuie să muncim mai mult.

Acolo vom vedea ce valoare avem (n.r. - în dubla cu Vitesse), dacă putem să trecem de ei. În meciul ăsta am fost obligaţi să trecem, pentru că cei din Luxemburg nu au auvt o valoare atât de mare şi am fost obligaţi. Acum urmează meciul din campionat şi după vom vedea cu cei de la Vitesse".

 

Afla mai multe despre: vlad achimviitorulracing unionliga 1 

viewscnt
Articole similare