Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primii doi fotbalişti primiţi de Vasile Miriuţă la Hermannstadt!

EXCLUSIV | Primii doi fotbalişti primiţi de Vasile Miriuţă la Hermannstadt!

Superliga

Comentarii

Adrian Bălan (29 de ani) şi Alin Dobrosavlevici (25 de ani) sunt primele transferuri pe care Hermannstadt le-a făcut în această iarnă.

Antrenorul Vasile Miriuţă şi-a întărit lotul cu care speră să scape de retrogradare cu atacantul Adrian Bălan, liber de contract, şi cu Alin Dobrosavlevici, fundaş central care vine de la Concordia Chiajna. 

De altfel, Vasile Miriuţă a recunoscut, în urmă cu o săptămână, că va transfera cel mult trei jucători: "Sunt sigur că vom aduce 2-3 jucători, nu mai mulţi, pentru că sincer chiar n-am nevoie, avem jucători buni".

Cât despre obiective: "Important e să fim cu toţii sănătoşi şi să ducem echipa cât mai sus. Am mare încredere în mine, în staff-ul meu, în jucători şi în acest public minunat, care sunt sigur că va fi, ca şi anul trecut, al 12-lea jucător".

Vasile Miriuţă s-a declarat impresionat de condiţiile pe care le-a găsit la Sibiu, după revenire.

"Pot să-i felicit pe oamenii de aici. Au făcut multe sacrificii, ca să facă şi tribuna, şi terenul de joc, nocturna, pentru că, ştim cu toţii, anul trecut noi n-am avut nici teren de antrenament. Ne-am antrenat pe unde am putut, şi în balon, ăsta e adevărul. Ne-am antrenat vreo două săptămâni într-un balon, într-un cartier. Acum e teren de antrenament, s-a făcut şi o sală de forţă, pe care n-am avut-o anul trecut", a mai spus Miriuţă.

Afla mai multe despre: vasile miriutahermannstadtalin dobrosavleviciadrian balan 

viewscnt
Articole similare