Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Primul ”11” al lui Mirel Rădoi, prin ochii a doi foşti mari internaţionali: ”Mi-e greu să cred că suntem ofensivi”

EXCLUSIV Primul ”11” al lui Mirel Rădoi, prin ochii a doi foşti mari internaţionali: ”Mi-e greu să cred că suntem ofensivi”
Comentarii

Germania - România se joacă astăzi, de la ora 21:45, LIVE TEXT pe telekomsport.ro, în Grupa J a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022.

Mirel Rădoi, selecţionerul României, a anunţat primul 11 din partida cu Germania, care va incepe la ora 21:45.

Basarab Panduru şi Florin Răducioiu au analizat formula de start a României şi au dezvăluit ce variante ar fi ales ei.

Un pui de selecţioner sunt şi eu. Am anticipat ce o să facă Mirel Rădoi, echipa de start cu Germania. Trebuie să te gândeşti cu câti trebuie să te aperi in faţa lor. Niciodată nu sunt prea mulţi fundaşi pentru nemţi. Pare că e ok la prima vedere. Mă gândeam că totuşi au nevoie de Chiricheş in centru. A ales să rămână şi cu Toşca acolo.

Mihăilă in urma unor spinturi poate face ceva, că probaibl asta va fi arma noastră numărul 1. Singura soluţie când avem mingea e să cerem mingea in viteză.

Ianis a ales să il pună intr-o parte. Ce să zic? Vreau să vad cum ne descurcăm acolo. Ei au jucători de la Bayern cei mai in formă, sa nu uităm. Reuşim cu Stanciu şi Marin? Răzvan mi se par mai mult număr 8.. Reuşim să le facem faţă? Ei sunt primii care vor incerca să facă pressing.

Nu trebuie sa il judecăm pe Rădoi pentru echipa de start de azi. Că el trebuie să câştige meciul cu Armenia. Poate in partea dreaptă era bun Ivan. Puşcaş este bătăios. Se bate cu adversarii. L-as fi băgat pe Ivan dreapta dar nu ştiu cum aş face, stânga dreapta as vrea viteză. Nu mi se pare că avem o echipă super mega defensivă..

La Stanciu nu este poziţia lui. Razvan Marin s-a plâns că din poziţia asta nu poate să joace. Lor nu ştiu dacă le place acolo. Fac asta doar pentru echipă. După ce incepe critica, atunci vin şi se scot ca nu e postul lor, a declarat, in exclusivitate, Basarab Panduru.

Prioritatea noastra va fi meciul cu Armenia e clar. Puşcaş e un jucător mai mobil, mai rapid. Poate să fie jucătorul care sa ne dea mai multă profunzime, adăncime. Depinde dacă ne permite adversarul să atacăm. Eu am mari dubii la Stanciu şi Marin. Stanciu nu este un jucător care să recupereze mingi. Nici Marin. Mi-e greu să cred că suntem ofensivi, a mărturisit Florin Răducioiu. 

Urmează Germania - România

Naţionala României se află în faţa celui mai dificil meci din grupa sa din preliminarii, însă nu şi cel mai important. Imediat după partida cu nemţii, tricolorii lui Mirel Rădoi vor juca luni, 11 octombrie, pe propriul teren, cu Armenia, ocupanta locului 2, care asigură prezenţa la barajul de calificare.

În ceea ce priveşte partida de la Hamburg, meciul de astăzi va fi cea de-a şasea întâlnire directă dintre cele două. Tricolorii au o singură victorie, cea din aprilie 2004, când s-au impus cu 5-1 în partida amicală disputată în Giuleşti.

În rest, cele două naţionale au mai remizat o dată, în grupele Campionatului European din 2000, iar alte trei meciuri au fost câştigate de Germania, inclusiv partida tur din actualele preliminarii. În luna martie, nemţii s-au impus cu 1-0 pe Arena Naţională prin golul marcat de Gnabry, în minutul 17.

Germania are un parcurs perfect cu Hansi Flick pe banca tehnică. Antrenorul de 56 de ani a preluat naţionala de la Joachim Low şi a câştigat primele sale trei meciuri fără să primească gol. Au fost victorii cu Liechtenstein, scor 2-0, cu Armenia, scor 6-0, şi cu Islanda, scor 4-0.

Afla mai multe despre: naţională românieinaţională germanieimirel radoi 

viewscnt
Articole similare