Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primul atacant care a ajuns la FCSB după plecarea lui Harlem Gnohere

EXCLUSIV | Primul atacant care a ajuns la FCSB după plecarea lui Harlem Gnohere

FCSB

Comentarii

Aşa cu Telekom Sport a anticipat, Cristian Dumitru revine la FCSB. Informaţia a fost confirmată de antrenorul Ilie Poenaru de la Academica Clinceni.

FCSB renunţă la Harlem Gnohere, iar primul atacant pe care îl aduce după acest anunţ este Cristian Dumitru, unul dintre cele mai valoroase produse ale Academiei FCSB. Informaţia pe care site-ul nostru a anticipat-o de acum acum trei săptămâni a fost confirmată de Ilie Poenaru, tehnicianul echipei din Clinceni: ”La capitolul plecări, Buş, Cristian Dumitru înapoi la FCSB şi Ocan la care am renunţat. Momentan atât” a explicat antrenorul Academicii.

Transfer la FCSB! Gigi Becali îl aduce pe fotbalistul recomandat de MM Stoica. Îl va înlocui pe Harlem Gnohere

Cristian Dumitru este unul dintre tinerii promiţători pe care FCSB îi are sub contract şi în care oficialii vicecampioanei îşi pun mari speranţe. În vârstă de 18 ani, Dumitru a fost trimis să joace sub formă de împrumut la Academica Clinceni, pentru a avea şanse să prindă mai multe minute.

”Veti vedea ... Cristian Dumitru este un jucător de care se va vorbi foarte mult. Aşa cum v-am spus de Man, cand nimeni nu vorbea de el, aşa va spun şi de Dumitru. Dumitru, la 16 ani si jumătate, a fost pastrat in lotul mare" declara MM Stoica, în urmă cu ceva timp.

Ulterior el a completat: "Cristian Dumitru avea 73,5 kilograme înainte de Sărbători. I-am zis că dacă prima cifră după Sărbători va fi 6, înseamnă că vrea să fie fotbalist. A venit cu 69,2. Calităţi are şi va ajunge fotbalist" a mai explicat unul dintre liderii actualei echipe a lui Gigi Becali. De altfel, MM Stoica este convins de calitatea puştiului născut în 2001. Nu ar fi primul pariu câştigător al lui Stoica, mai ales atunci când vine vorba despre tineri de perspectivă.

Poenaru despre transferurile efectuate de Academica Clinceni

Ilie Poenaru, antrenorul care a impresionat pe banca Academicii Clinceni a vorbit şi despre achiziţiile pe care vrea să le facă Academica în această perioadă: ”Da, mişcări vor fi. Au venit deja jucători. A venit Denis Ventura un mijlocaş central din campionatul Slovaciei, din prima Ligă. A venit Albu pe care îl ştiţi şi voi. Şi vor veni. În cursul zilelor viitorare vor veni jucători în toate compartimentele pentru că avem nevoie. Şi să sperăm că rezolvăm şi problema cea mai gravă a noastră în faza devensivă, unde avem probleme mari şi am priomit goluri multe. Asta m-a durut cel mai tare. Sper că ne vom întări şi vom arăta mai bine” a declarat Poenaru.

Afla mai multe despre: cristian dumitrufcsbgigi becalignohere 

viewscnt
Articole similare