Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primul avertisment primit de Edward Iordănescu: "Să aibă grijă. La CFR, jucătorii au schimbat mulţi antrenori"

EXCLUSIV | Primul avertisment primit de Edward Iordănescu: "Să aibă grijă. La CFR, jucătorii au schimbat mulţi antrenori"

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a început cu stângul noul sezon al Ligii I. Meciul de pe propriul teren, cu FC Botoşani, s-a încheiat cu o remiză, scor 1-1, pentru echipa pregătită de Edward Iordănescu. Imediat după partida de aseară, antrenorul clujenilor şi-a exprimat nemulţumirea faţă de evoluţia jucătorilor săi din cea de-a doua repriză.

"Pune o parte a insuccesului pe umerii jucătorilor. Nu cred că e corect. Cred că ar trebui să formeze o echipă de la început, iar fiecare dintre părţi să-şi asume vina atunci când rezultatul nu este cel aşteptat. Acolo sunt jucători cu mare experienţă, jucători care joacă de mult timp la CFR. Este o echipă sudată, este un grup care a dat afară mulţi antrenori. Deci, aceşti jucători ar trebui respectaţi. Nu cred că ar trebui aruncată vina asupra lor" , a declarat expertul Telekom Sport, Constantin Zotta.

"Ne-am propus să începem foarte bine. Am vrut să marcăm cât mai repede pentru a duce jocul într-o direcţie care să ne convină. Sunt supărat că nu am intrat bine în repriza a doua. Eu le-am transmis la pauză anumite mesaje şi am spus că jocul nu e încheiat, că trebuie să marcăm al doilea gol. Nu trebuie să ne fugă mintea la Malmo, aveam de pus trei puncte în clasament" , a spus Edward Iordănescu după remiza cu FC Botoşani.

Afla mai multe despre: edward iordanescucfr clujtucudeanomranichinadan petrescuzotta 

viewscnt
Articole similare