Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Primul gând a fost să mă întorc la FCSB, dar nu m-au dorit". Dezvăluirile lui Florin Gardoş după ce a rămas liber de contract!

EXCLUSIV | "Primul gând a fost să mă întorc la FCSB, dar nu m-au dorit". Dezvăluirile lui Florin Gardoş după ce a rămas liber de contract!

FCSB

Comentarii

Fostul fundaş al lui FCSB şi Southampton, Florin Gardoş (31 de ani), a rămas liber de contract, după ce U Craiova nu a dorit să-i mai prelungească înţelegerea. Apărătorul a recunoscut că a dorit să revină în România la FCSB, dar nu a fost dorit, în 2018.

Florin Gardoş: "Primul gând a fost să mă întorc la FCSB, în 2018"

În ciuda performanţelor reuşite cu FCSB, cariera lui Florin Gardoş a luat-o la vale odată cu accidentările suferite la Southampton. Fostul jucător al naţionalei a încercat să-şi relanseze cariera tot în România, iar în 2018 a fost împrumutat la U Craiova. 

La doi ani distanţă de când a ajuns în Oltenia, unde nu s-a impus, Florin Gardoş a recunoscut că şi-ar fi dorit să semneze cu FCSB, în 2018: "Primul gând a fost să mă întorc la FCSB, în 2018, dar nu a fost să fie. Nu s-a vrut să merg acolo, nu m-au dorit şi m-am reorientat.  

E un trend la noi în ţară, cea mai mare calitate e tinereţea, apoi vin restul. Mi se pare în general că jucătorii tineri sunt foarte ajutaţi şi dacă vor fi doi jucători pe acelaşi post şi unul e mai tânăr, acela va juca chiar dacă au valori apropiate. Asta am simţit eu şi am şi văzut pe final de campionat şi la FCSB câţi tineri au fost în meciul cu CFR şi, mulţi jucători care s-au întors, n-au mai jucat.  A fost şi discuţia cu Chipciu care s-a întors, nu cred că ar fi jucat. Mi-e greu să cred că Man sau Coman ar fi fost scoşi din echipă chiar dacă sunt la acelaşi nivel.

Era o perioadă când era un plafon când eram şi eu, s-a renunţat la acel plafon, dar contează mult şi cine e antrenor şi în staff. Până la urmă eşti tânăr, şi eu când am semnat cu Steaua aveam 21 de ani, am avut şi eu oameni în jurul meu care m-au ajutat şi antrenori care m-au învăţat lucruri. E o presiune că atunci când n-ai rezultate, ştii cum e la Steaua, sunt mereu discuţii şi trebuie să te ridici la nivelul aşteptărilor", a declarat Florin Gardoş pentru Telekom Sport. 

În sezonul 2018-2019, Gardoş a fost împrumutat de U Craiova, pentru jumătate de an, la Poli Iaşi, însă s-a reîntors la Craiova. Accidentările nu i-au dat pace fundaşului central, care a jucat un singur meci în acea stagiune. În 2014, Gardoş era vândut de FCSB la Southampton pentru 6,8 milioane de euro. 

Florin Gardoş este dublu campion al României, trofeele fiind cucerite cu FCSB, în 2013 şi 2014. 

Afla mai multe despre: florin gardosfcsb 

viewscnt
Articole similare