Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primul interviu acordat de Marius Constantin după aproape 10 ani: "Sper să mai joc încă două sezoane" Mesajul trimis de fundaş unui antrenor din Liga I

EXCLUSIV | Primul interviu acordat de Marius Constantin după aproape 10 ani: "Sper să mai joc încă două sezoane"  Mesajul trimis de fundaş unui antrenor din Liga I
Comentarii

Fotbalistul celor de la Gaz Metan Mediaş a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre aşteptările sale pentru viitoarea ediţie de campionat.

La 34 de ani, Marius Constantin este unul dintre veteranii Ligii I. A debutat în sezonul 2002 - 2003 în prima divizie şi de atunci a plecat din România doar pentru jumătate de an, atât cât timp cât a evoluat pentru Jiangsu Suning. Fundaşul nu se gândeşte încă la finalul carierei. 
 
"O să joc atâta timp cât mă simt bine, cât sunt sănătos şi atâta timp cât nu mă chinui nici pe mine, nici pe cei din jur. Nu cred că există niciun secret, fiecare are grijă de el aşa cum poate şi cum ştie. Probabil alimentaţia, odihna... nu vreau să mă dau mare profesionist, dar pe mine mă ţine încă. Atunci când simţi că eşti aproape de final, poate devii mai responsabil, mai atent cu tine. Mi-a zis Edi ce aşteaptă de la mine, eu încerc să îl fac să fie mulţumit de mine. Nu neapărat de felul în care joc, ci şi de felul în care mă port. Nu neapărat ce se întâmplă în teren, ci şi în afara terenului Edi are aşteptări de la mine şi eu o să încerc să nu dezamăgesc" spune fotbalistul care a mai evoluat în Liga I pentru FC Braşov, Rapid, FC Vaslui şi Viitorul. 
 
În prima etapă, Marius Constantin îşi va întâlni un fost coechipier din perioada Rapidului eurofantastic. Viorel Moldovan este antrenorul Chindiei.  
 
 
"El e un băiat extraordinar şi are şi o ambiţie... aţi văzut cum se manifestă! Eu îi urez succes, din a doua etapă. Chiar îi urez succes şi sper să reuşească ca antrenor. Avem nevoie de antrenori tineri, de antrenori ambiţioşi. Fiind primul meci, jucând şi acasă şi având încrederea asta, pe care eu cel puţin o simt, şi o simt şi la băieţi şi la staff... eu sper să începem cu dreptul. Chindia este o nou-promovată, are atuurile ei, are şansa ei, dar sperăm să facem un joc bun în prima etapă, sperăm să vină şi lumea la stadion şi să începem anul aşa cum am zis, cu dreptul" a adăugat jucătorul ardelenilor. 
 
În ultimii trei ani, Gaz Metan nu a prins niciodată play-off-ul. Marius Constantin simte că acum a venit şi rândul ardelenilor.
 
"Eu cred că o să începem bine, chiar am încredere. Şi programul am văzut că ne ajută. Cred că o să începem bine şi o să facem un sezon bun. Edi ne-a transmis o stare foarte pozitivă şi avem o ambiţie, anul ăsta vrem să prindem playofful. Atuurile ar fi pregătirea pe care am făcut-o, astea 16 zile ne-am pregătit foarte bine aici. Am înţeles că mai urmează să vină doi jucători, cu experienţă, care sper să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Şi anul trecut am plecat mai puţini şi până la urmă nu am făcut un sezon foarte prost. Chiar am făcut un playout foarte bun. Şi în sezonul regulat, eu spun că am fost bine" a completat Marius Constantin. 
 

 

Afla mai multe despre: gaz metanmarius constantinviorel moldovanplay-off 

viewscnt
Articole similare