Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primul interviu cu Giovanni Becali: ”Ronaldo, Messi şi Mourinho au făcut ce am făcut eu, dar stau acasă!” Schimbare de look pentru fostul impresar

EXCLUSIV | Primul interviu cu Giovanni Becali: ”Ronaldo, Messi şi Mourinho au făcut ce am făcut eu, dar stau acasă!” Schimbare de look pentru fostul impresar

Fotbal intern

Comentarii

Prezent pentru prima dată într-un studio TV, de când a ieşit din închisoare, Giovanni Becali a vorbit despre motivele în care a ajuns în spatele gratiilor.

Giovanni Becali a acceptat invitaţia să vină în studioul Sport Report, prima astfel de apariţie după ce a ieşit din închisoare. Fostul impresar a fost întrebat dacă ar face lucrurile altfel şi a explicat cum a ajuns să fie condamnat:

”De aproape de 5-6 ani eu nu am mai apărut. Am preferat să vin la voi pentru că aţi tratat totul cu corectitudine. A fost o emisiune în care eu am încercat să explică că eu nu sunt mafiot... Mafiotul este ăla care face şi desface. Pur şi simplu, noi am plătit în România... În Spania, aţi văzut, şi Mourinho, şi Ronaldo, şi Messi au făcut ce am făcut eu. Şi au plătit amendă şi sunt bine-merci acasă. La noi s-a întâmplat invers. Ce se întâmplă? Aş face altfel.

Astăzi se pot plăti contracte oficial cu impozite complete. Vă dau un singur exemplu. Alaves, când l-a cumpărat pe Contra, avea un salariu de 400.000 de dolar, dar nu putea plăti taxe decât 200.000. La restul de 200.000 se plăteau alte 200.000 taxe. Şi de restul de 200.000 trebuia să facă un contract de imagine. Acel contract îl făceam eu, dar banii au ajuns în contul firmei care avea dreptul de imagine”, a povestit Giovanni Becali pentru Telekom Sport.

Ai interviul integral cu Giovani Becali pe canalul nostru de YouTube.

 

Afla mai multe despre: giovanni becali 

viewscnt
Articole similare