Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primul interviu cu Ionuţ Nedelcearu după ce italienii l-au dat ca şi transferat la AS Roma. Încă un mare club îl doreşte: ”Antrenorul m-a urmărit”

EXCLUSIV | Primul interviu cu Ionuţ Nedelcearu după ce italienii l-au dat ca şi transferat la AS Roma. Încă un mare club îl doreşte: ”Antrenorul m-a urmărit”

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Nedelcearu spune că încearcă să se lase cât mai puţin afectat de zvonurile care-l dau transferat la Zenit sau AS Roma.

Ionuţ Nedelcearu a ieşit în evidenţă la Campionatul European de Tineret şi a reuşit să atragă atenţia prin evoluţiile foarte bune. Presa din Italia scrie că fundaşul de 23 de ani este la un pas de AS Roma, însă are ofertă şi de la Zenit. Mai ales că la Sankt Petersburg este antrenor Sergei Semak, cel care l-a transferat pe Nedelcearu la Ufa. Internaţionaul român de tineret spune că încearcă să rămână cât mai echilibrat în toată această avalanţă de zvonuri:

”Sincer, nu mă gândesc. Până nu este ceva concret, nu vrea să mă gândesc, fiindcă mi-aş face mult rău. Vreau să rămân concentrat la echipa de club. Dacă va fi să fac un pas înainte, cu atât mai bine, pentru că asta îmi doresc. Vreau să cresc. Dacă nu, trebuie să rămân concentrat şi să muncesc în continuare şi mai mult. (Radu şi Puşcaş nu ţi-au zis că te aşteaptă în Italia?) Ba da, chiar vorbeam cu ei şi Puşcaş, fiind prieteni foarte buni, mi-a spus că mi s-ar potrivi Serie A. Sper să ne întâlnim în Serie A.

(Despre faptul că se ştie cu antrenorul lui Zenit) El m-a adus în Rusia, m-a urmărit, a venit şi în România, m-a urmărit live. I-a plăcut de mine, deci, din acest punct de vedere ar fi un avantaj pentru mine. Dar la un transfer nu depinde doar de o persoană. Înainte de acest turneu final toţi ne-am gândit că este o şansă unică în viaţa noastră şi de acum încolo ni se pot schimba carierele. Ne-am gândit şi am şi glumit pe seama asta, să dăm tot ce avem mai bun, ca să putem să plecăm la echipe bune. Sper să plecăm cât mai mulţi dintre noi la echipe bune, ca să putem creşte şi aşa va creşte şi echipa naţională”, a declarat Ionuţ Nedelcearu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ionut nedelcearuas roma 

viewscnt
Articole similare