Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primul jucător care pleacă de la FC Botoşani în 2021! Nu e Haruţ, nici Chindriş: "Am negociat cu o echipă din Turcia un contract rezonabil!"

EXCLUSIV | Primul jucător care pleacă de la FC Botoşani în 2021! Nu e Haruţ, nici Chindriş: "Am negociat cu o echipă din Turcia un contract rezonabil!"

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani, a anunţat că Hamdiou Keyta (26 de ani) e foarte aproape de plecarea de la echipă. Fotbalistul a fugit din cantonamentul formaţiei lui Marius Croitoru pentru că are o ofertă din Turcia şi a încercat să forţeze mâna omului cu banii de la FC Botoşani, însă se pare că n-a reuşit. S-a întors la club, dar Iftime a spus că turcii au trimis o ofertă rezonabilă şi va fi de acrod să-l lase pe Keyta să plece.

Nu Haruţ, nici Chindriş! Keyta pleacă primul de la FC Botoşani în 2021: "Un contract rezonabil!"

Iftime s-a înfuriat când a aflat că Hamidou Keyta a plecat din cantonamentul echipei şi a anunţat că nu îi va da drumul în Turcia, la o echipă de primă ligă, de unde are ofertă. Între timp, patronul FC Botoşani şi-a mai domolit discursul şi a anunţat la Telekom Sport că e dispus să-i dea drumul jucătorului, după ce turcii au trimis o ofertă "rezonabilă".

Astfel, deşi era de aşteptat ca puştii Haruţ şi Chindriş să plece de la FC Botoşani în acest început de an, se pare că Hamidou Keyta este cel care va face primul pasul peste graniţă. "El a avut o ofertă, au periat-o toţi impresarii şi a venit cu o glumă. I-am spus să vină cu o ofertă serioasă, să joace meciul care a fost joia trecută, am vorbit eu miercuri cu el personal, după care el miercuri după ce a vorbit cu mine, a şi plecat.  Cine l-a sfătuit să se dea lovit, că nu poate, nu mai contează. După ce a văzut că nu suntem un sat fără stăpân, nu e o luptă eu cu Keyta sau clubul cu Keyta, e o nuanţă pe care trebuie să o ştie toţi fotbaliştii care vin la Botoşani, acest club trebuie respectat. 

I-am spus că îi dau drumul în nişte condiţii foarte clare, să vină la club, a revenit vineri la club, a spus că a greşit, azi am negociat cu o echipă din Turcia un contract relativ rezonabil pe care cred că îl vor plăti. S-ar putea ca până maine să fie situaţia clarificată, să primească o sancţiune de la mine că a lipsit, că a fugit de la club, ţine de regulamentul nostru intern. Şi apoi să-i dau drumul", a spus Valeriu Iftime, la Telekom Sport.

Hamidou Keyta e în ultimele şase luni de contract la FC Botoşani şi e dorit în Turcia, în prima ligă, la Denizlispor. Fotbalistul a marcat de nouă ori şi a livrat două pase de gol în 16 partide din toate competiţiile acestui sezon la FC Botoşani, iar per total are 41 de partide, 12 reuşite şi şase assist-uri.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Hamidou Keyta în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: hamidou keytatransferturciafc botosaniexclusivvaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare