Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primul jucător important de la FCSB care s-a enervat că a fost pus la zid de Becali şi a cerut rezilierea contractului: ”Vrea să plece, nu-l interesează banii”

EXCLUSIV | Primul jucător important de la FCSB care s-a enervat că a fost pus la zid de Becali şi a cerut rezilierea contractului: ”Vrea să plece, nu-l interesează banii”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică susţine că Adrian Stoian a cerut rezilierea contractului şi s-a arătat dispus să renunţe la banii pe care-i mai avea de primit până la finalul contractului, adică până în 2020. Mijlocaşul de 28 de ani a avut doar două apariţii pentru FCSB, însă Gigi Becali a considerat că nu are suficientă valoare să joace pentru clubul pe care-l patronează.

Adrian Stoian a semnat cu FCSB la mijlocul lunii ianuarie, însă de atunci a acumulat doar 100 de minute, distribuite în două partide. Deşi în meciurile de pregătire a fost printre cei mai buni, Gigi Becali n-a avut răbdare şi i-a transmis lui Mihai Teja că nu trebuie să-l mai folosească.

Mijlocaşul de 28 de ani este deranjat de situaţia în care a ajuns şi Nicolae Dică susţine că a cerut rezilierea contractului. Înţelegerea expira în 2020, dar Dică spune că Stoian a fost de acord să renunţe la banii pe care-i mai avea de primit, deoarece vrea să meargă la o echipă unde să primească mai multă încredere.

”Din ce am înţeles, şi el a cerut să plece, pentru că este un jucător care, din 30 şi ceva de etape, juca, chiar dacă era Serie A sau Serie B, jucat 25-30 de jocuri. El vrea să joace, nu l-au interesat banii şi a spus că vrea rezilierea contractului. Putea să fie alt jucător care putea să spună că ”stau până se termină contractul, nu e nicio problemă”. A jucat foarte puţin şi este greu să-ţi dai seama de un jucător aşa repede. Ei îl văd în fiecare zi şi îl cunosc mai bine”, a dezvăluit Nicolae Dică la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare