Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Primul jucător pe care FCSB îl transferă în vară? ”Liga 1 este o competiţie destul de tare!” Ce lovitură ar putea da Gigi Becali

EXCLUSIV | Primul jucător pe care FCSB îl transferă în vară? ”Liga 1 este o competiţie destul de tare!” Ce lovitură ar putea da Gigi Becali

Echipa națională

Alex Paşcanu a fost întrebat din nou despre interesul FCSB-ului şi fundaşul lui Leicester U23 spune că, din vară, vrea să facă pasul la o echipă de seniori. Paşcanu nu exclude varianta de a juca în Liga 1.

Alex Paşcanu este unul dintre fundaşii pe care FCSB a vrut să-i transfere, dar până acum n-a reuşit. Internaţionalul român de tineret joacă pentru Leicester U23, dar spune că este gata să facă următorul pas. Întrebat dacă ar accepta o ofertă de la FCSB, fundaşul de 20 de ani susţine că Liga 1 este un campionat interesant:

”Deocamdată mă gândesc să fac pasul către o echipă de seniori, unde o să fie aceasta nu ştiu, rămâne de văzut. Liga 1 este o competiţie destul de tare, mai ales acum, în play-off, sunt echipe foarte bune, cu un nivel destul de ridicat. Cred că oriunde în fotbalul mare este o presiune, dar eu când intru pe teren mă gândesc doar la ce am de făcut şi nu la alte lucruri din afara terenului”, a declarat Alex Paşcanu pentru Telekom Sport.

Alex Paşcanu nu a jucat niciodat în România. S-a născut în Bărlda, dar a emigrat în Anglia alături de părinţii săi şi a început fotbalul la Leicester City.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta