Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primul transfer pe care Gigi Becali îl face după plecarea lui Narcis? ”Noi ne dorim să vindem”

EXCLUSIV | Primul transfer pe care Gigi Becali îl face după plecarea lui Narcis? ”Noi ne dorim să vindem”galerie foto

Superliga

Comentarii

Gigi Becali susţine că un impresar i l-a propus pe Goran Karanovic, un atacant elveţian care joacă la Sepsi. Cornel Şfaiţer, preşedintele echipei din Sfântu Gheorghe, spune că jucătorul este de vânzare.

Goran Karanovic este unul dintre transferurile interesante făcute de Sepsi în acest sezon. În vârstă de 32 de ani, Karanovic a marcat până acum cinci goluri în 11 meciuri şi este unul dintre jucătorii de bază de la Sepsi. Jucătorul elveţian de origine sârbă i-a atras atenţia şi lui Gigi Becali, care a declarat că un impresar i-a propus să-l ia la FCSB. Cornel Şfaiţer, preşedintele lui Sepsi, spune că este deschis la negocieri:

”(Care e preţul lui Karanovic? Becali a spus că impresarul i l-ar fi propus) Sepsi îşi doreşte să vândă, să aibă un buget echilibrat. Orice jucător va fi de vânzare. Karanovic aşteptăm să mai marcheze. Mai sunt şase etape. În iarnă să fie sănătos, să mai macheze şase goluri. (Câţi bani veţi cere) Vă daţi seama că nu ne putem dispensa oricum, de orice jucător, pe orice sumă”, a declarat Cornel Şfaiţer pentru Telekom Sport.



În vârstă de 32 de ani, Goran Karanovic s-a născut în Serbia, dar a crescut în Elveţia. A început fotbalul la FC Wohlen şi a mai jucat pentru Luzern, Kriens, Servette, St. Gallen, Angers, Sochaux şi Aarau.

Afla mai multe despre: goran karanovic 

viewscnt
Articole similare