Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primul transfer pe care Marius Şumudică l-ar face la FCSB, dacă acceptă oferta: ”Cred că vrea să se întoarcă acasă”

EXCLUSIV | Primul transfer pe care Marius Şumudică l-ar face la FCSB, dacă acceptă oferta: ”Cred că vrea să se întoarcă acasă”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică este de părere că Budescu îl va urma şi el pe Marius Şumudică, dacă antrenorul în vârstă de 48 de ani va pleca de la Al Shabab. Şumudică este unul dintre antrenorii pe care Gigi Becali îi vrea la FCSB, însă mutarea este complicată, deoarece mulţi suporteri nu sunt de acord cu ea.

Constantin Budescu a fost vândut în vara trecută de FCSB la Al Shabab, club care a plătit 2,5 milioane de euro, însă Gigi Becali l-ar vrea acum înapoi. Nicolae Dică explică motivul pentru care FCSB a ales atunci să se despartă de cel mai important jucător al său:

”(De ce i-ai mai dat drumul, dacă acum te gândeşti să îl readuci?) Pentru că avea o vârstă, pentru că au venit acei bani pe el şi s-a gândit că nu va mai putea să ia suma respectivă pe el, bănuiesc. Cum a fost dat şi Niţă. Tot aşa, un jucător foarte important. Cred că dacă îl aveam pe Niţă eram şi în Europa League, eram şi campioni. Credeam că putem câştiga campionatul fără el, pentru că îl aveam pe acea poziţie pe Tănase, care şi el a avut un randament bun”, a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

Budescu ar putea veni la FCSB alături de Marius Şumudică. Nicolae Dică susţine că atacantul de 30 de ani nu va mai rămâne la Al Shabab dacă Marius Şumudică va pleca de acolo:

(Crezi că ar trebui să se întoarcă în momentul de faţă la FCSB?) Nu ştiu dacă va mai rămâne Şumudică acolo. Dacă Şumudică va pleca de acolo, cred că va pleca şi el. El este un tip mai sociabil aşa, îi place să glumească. Având şi stafful din România, îl mai are şi pe Găman, stau tot timpul împreună. Plecând aceşti oameni care l-au ajutat foarte mult, posibil şi el să vrea să se întoarcă acasă.

(El a fost în conflict cu Becali?)Nu! (Nici în perioada când îi făcea cu mâna, când dădea gol din corner?) Nu, nu. El este un caracter mai... este diferit faţă de alţi jucători. Bine, stă şi la adăpostul... A câştigat bani cât să nu aibă o problemă şi e altfel”
, a mai spus Nicolae Dică la Telekom Sport.

Marius Şumudică este unul dintre antrenorii pe care Gigi Becali îi vrea la FCSB, dar mulţi dintre fani nu sunt de acord cu această mutare, motiv pentru care omul de afaceri din Pipera este în dilemă. Edi Iordănescu şi Devis Mangia sunt alte două nume care i-ar putea locul lui Mihai Teja.

Afla mai multe despre: nicolae dicaconstantin budescu 

viewscnt
Articole similare