Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Probleme financiare la Astra Giurgiu. Dani Coman a făcut anunţul oficial: "Îl avem pe domnul Niculae"

EXCLUSIV | Probleme financiare la Astra Giurgiu. Dani Coman a făcut anunţul oficial: "Îl avem pe domnul Niculae"

Astra Giurgiu

Comentarii

Probemele financiare sunt atât de mari în Liga 1, încât este ceva normal ca jucătorii să aibă cel puţin o lună de întârzieri, iar conducătorii de cluburi vorbesc cu lejeritate de restanţele salariale ale fotbaliştilor, dar în acelaşi timp cele mai multe dintre cluburi vor performanţă.

"Cunosc foarte bine fotbalul românesc şi situaţia financiară la majoritatea cluburilor din prima ligă. Să ştiţi că sunt multe, multe, multe cluburi care se confruntă cu probleme financiare, dar nu s-a vorbit niciodată de acele cluburi", a declarat Dani Coman despre situaţia echipelor din România. 

În exclusivitate pentru Telekom Sport, preşedintele de la Astra Giurgiu a anunţat că şi echipa pe care o conduce este "lovită" de aceste probleme, însă are încredere în finanţator: "Din punct de vedere financiar, n-aş putea spune că suntem la zi cu toate plăţile, dar chiar acum le-am virat un salariu jucătorilor, avem stabilitate financiară, îl avem pe domnul Niculae, care mereu a fost alături de noi, indiferent de problemele pe care le-a avut şi dumnealui"

În ciuda acestor probleme, Astra Giurgiu este pe locul 4 în Liga 1, iar în ultima etapă a prestat un fotbal încântător, câştigând, 4-0, împotriva celor de la Poli Iaşi. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe