Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Probleme la Craiova. Basarab Panduru: ”Eu tot spun asta de câteva săptămâni”

EXCLUSIV | Probleme la Craiova. Basarab Panduru: ”Eu tot spun asta de câteva săptămâni”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru spune că sunt probleme la Universitatea Craiova, pe care le-a remarcat încă de acum câteva săptămâni. Fostul mare mijlocaş român spune că, odată cu venirea lui Marinos Ouzounidis, Craiova nu mai este eficientă în atac.

Universitatea Craiova şi-a propus şi în acest sezon să câştige titlul, dar pierde teren de la o etapă la alta în faţa contracandidatelor. Echipa antrenată de Marinos Ouzounidis are 3 remize albe consecutive, în faţa FCSB-ului, CFR-ului şi lui Sepsi.

Basarab Panduru spune că a remarcat problemele Craiovei încă de acum câteva săptămâni. Fostul jucător al lui Benfica susţine că echipa din Bănie s-a transformat într-una defensivă şi că nu mai ştie să atace.

Probleme la Craiova. Panduru: ”Dacă aveai spectatori în tribună, aveai o problemă”

Când a fost numit antrenor la Craiova, Marinos Ouzounidis a anunţat că va încerca să rezolve problemele din apărare, dar că stilul va fi ofensiv. Până în acel moment, echipa din Bănie se confrunta cu probleme mari în apărare.

Acum, Universitatea Craiova şi-a rezolvat problemele în defensivă, dar suferă în atac. În ultimele 3 partidei, oltenii n-au primit gol, dar nici n-au înscris vreunul. Basarab Panduru spune că această lipsă de eficienţă din atac a fost cauzată de atenţia prea mare pe care a primit-o defensiva.

”Eu tot spun de câteva săptămâni că nu îmi place ce văd şi că sunt probleme acolo. Nu au ocazii, ajung foarte greu la poartă de când a venit Ouzounidis. Betonând apărarea, ai stricat atacul. Ai făcut un lucru pe care probabil ţi l-ai dorit, să nu mai iei gol şi ai reuşit, dar dacă aveai spectatori în tribună la acest meci, aveai o problemă.

Foarte puţin fotbal ofensiv, jucătorii nu mai joacă, nu i-ai pus... nici măcar de vânzare nu mai ai acum pe unul de care să zici... îl cumpără cineva pe Cicâldău pe ce a jucat până acum? Că la ce joacă în ultimul timp... Şi mai este şi o echipă care vrea să câştige campionatul...”, a comentat Basarab Panduru la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare