Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Probleme pentru CFR Cluj înaintea meciului cu Sepsi. Arlauskis s-a accidentat! Ce s-a întâmplat cu portarul

EXCLUSIV | Probleme pentru CFR Cluj înaintea meciului cu Sepsi. Arlauskis s-a accidentat! Ce s-a întâmplat cu portarul

CFR Cluj

Comentarii

Probleme pentru CFR Cluj înaintea meciului cu Sespi, din etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1. Giedrius Arlauskis (33 de ani), portarul campioanei României, s-a accidentat şi a devenit indisponibil pentru partida contra trupei din Sfântu Gheorhge.

În exclusivitate la Sport Center de la Telekom Sport, jurnalistul Ovidiu Ionescu a anunţat că Giedrius Arlakuskis s-a accidentat şi nu va putea fi folosit de Edi Iordănescu în meciul contra lui Sepsi. Revenit în Gruia la începutul lui 2021, "Arla", omul care a câştigat cinci trofee cu CFR Cluj, a avut parte de accidentări după ce a revenit în România.

Din informaţiile Telekom Sport, Arlauskis are probleme la aductori, iar locul său în poartă va fi luat de Cristi Bălgrădean sau Sandomierski, fostul goalkeeper de la FCSB. Problemele portarului au apărut încă din partida cu Academica Clinceni (0-1), când Arlauskis nu putea degaja în repriza secundă.

Arlauksis e urmărit de ghinion de când a revenit la CFR Cluj. Lituanianul a s-a accidentat şi meciul tur cu Sepsi (1-0), locul său fiind luat de Bălgrădean şi atunci, iar în derby-ul cu FCSB (0-3) a fost eliminat.

Meciul FCSB - Sepsi se joacă luni, de la ora 19:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1.

Afla mai multe despre: arlauskiscfr clujaccidentare 

viewscnt
Articole similare