Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Probleme pentru Viorel Moldovan după accidentarea unuia dintre cei mai buni jucători: "Planurile mi-au fost total date peste cap"

EXCLUSIV | Probleme pentru Viorel Moldovan după accidentarea unuia dintre cei mai buni jucători: "Planurile mi-au fost total date peste cap"

Chindia Targoviste

Comentarii

Viorel Moldovan are probleme la Chindia Târgovişte, chiar înainte de primul meci oficial din 2020. Chindia Târgovişte - FC Botoşani se joacă duminică, de la ora 17:00, în direct la Telekom Sport 1.

Marian Aioani (20 de ani), portarul titular de la Chindia Târgovişte, şi-a rupt un deget şi deja a fost operat, după cum a anunţat tehnicianul dâmboviţenilor, Viorel Moldovan: "Da, într-adevăr, din păcate l-am pierdut pe Marian. Nu numai ţinând cont de faptul că este un jucător eligibil sub 21 de ani dar este şi un portar foarte bun care şi-a câştigat locul de titular în echipă. Un portar care ne-a ajutat foarte mult în prima parte a campionatului, are o fractură la degetul mic al mâinii stângi, chiar astăzi a fost operat la Bucureşti şi sper să revină cât mai repede"

Chiar dacă Viorel Moldovan este unul dintre puţinii antrenori din Liga 1 care titularizează meci de meci mai mulţi jucători sub 21 de ani, pierderea lui Aioani este clar o pierdere pentru nou-promovată. Nu doar că componentul lotului de tineret era unul dintre fotbaliştii care se încadra în regula jucătorilor U21, dar a fost şi unul dintre cei mai buni fotbalişti de la Chindia în prima parte a campionatului. 

"Este o pierdere foarte importantă pentru noi şi în acelaşi timp îmi dă multe bătăi de cap. Planurile practic mi-au fost total date peste cap din acest punct de vedere, a jucătorului eligibil sub 21 de ani şi trebuie să găsesc soluţiile necesare în perspectiva jocului care va urma"

  • 20 de meciuri a jucat Marian Aioani pentru Chindia Târgovişte în Liga 1. În patru meciuri a menţinut poarta intactă 
  • 450.000 de euro este cota goalkeeper-ului, potrivit transfermarkt.com

Marian Aioani s-a accidentat! Cât va lipsi portarul de la Chindia 

"Îl vom pierde pentru o perioadă destul de îndelungată, cred eu vreo 2 luni de zile nu-l vom avea", a mai declarat Viorel Moldovan, în exclusivitate pentru Telekom Sport. Aşadar, nu doar Moldovan este în dificultate, ci şi Adrian Mutu. 

Noul selecţioner al României U21, cel mai probabil, nu va putea conta pe Aioani la meciul cu Danemarca, de pe 31 martie. Aioani se bătea cu Andrei Vlad, rezerva de la FCSB, pentru locul de titular. 

Afla mai multe despre: viorel moldovanchindia targovistemarian aioani 

viewscnt
Articole similare