Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Procentele încasate de Viitorul din transferul lui Ianis Hagi: "Rangers a făcut acest efort"

EXCLUSIV | Procentele încasate de Viitorul din transferul lui Ianis Hagi: "Rangers a făcut acest efort"

Farul Constanța

Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani) a fost transferat definitiv de Rangers de la Genk la mijlocul acestei săptămâni. Gică Popescu, preşedintele clubului Viitorul, a vorbit despre procentele încasate de clubul de la malul mării în urma acestui transfer.

"Noi avem un procent, dar e un procent din diferenţa sumei cu care Ianis s-a transferat la Genk şi suma cu care s-a transferat la Rangers, deci nu din suma totală cu care s-a transferat la Rangers, ci din diferenţa celor două sume de transfer", a declarat Gică Popescu, într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Sport Center de la Telekom Sport. 

  • 4,5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt
  • Trei goluri şi două assist-uri are Hagi junior în tricoul lui Rangers. A jucat 12 meciuri 

Gică Popescu a vorbit şi despre încrederea pe care şi-a pus clubul scoţian în Ianis Hagi, fiind un efort financiar transferul unui fotbalist în această perioadă de criză: "Faptul că Rangers l-a luat într-o situaţie atât de dficilă, când lumea fuge de investiţii şi e precaută cu cheltuirea banilor, e semn că pun mare preţ pe talentul lui Ianis şi pe capacitatea lui de a deveni un super jucător.

E o persoană atât de bună şi atât de bun coechiper încât e greu să nu-l îndrăgesşti. Venind atâtea plusuri din toate părţile, Rangers a făcut acest efort şi l-a transferat", a mai spus Popescu. 

Afla mai multe despre: ianis hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare