Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Promisiunea steliştilor înaintea meciului cu Lazio: "Vom da totul pentru o calificare istorică!"

EXCLUSIV Promisiunea steliştilor înaintea meciului cu Lazio: "Vom da totul pentru o calificare istorică!"

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB joacă în această seară în direct pe Telekom Sport de la ora 20:00 împotriva celor de la Lazio, în manşa retur a 16-imilor de finală ale Europa League. Meciul pleacă de la 1-0 pentru stelişti, iar jucătorii vicecampioanei României sunt încrezători că pot obţine o performanţă istorică pentru fotbalul românesc.

Dennis Man a vorbit cu trimisul special la Roma, Eduard Zelgin, despre partida din această seară.

"Ne aşteaptă un meci foarte important, unul important pentru cariera mea. Am muncit să ajung să joc astfel de meciuri şi sper să demonstrez că îmi pot ajuta echipa şi în cupele europene. Am marcat împotriva lui Dinamo, am un moral bun, sper să fac tot posibilul ca după meciul cu Lazio să fim fericiţi

Rezultatul din tur ne ajută, dar acum o să fie cu totul şi cu totul alt meci. O partidă grea, o să pună presiune pe noi, publicul e de partea lor, dar cel mai important este să ne gestionăm bine jocul. Cred că şi-au luat măsuri şi vor trata meciul cu altă seriozitate. Au jucători de milioane de euro şi sperăm să facem tot posibilul să fim atenţi.

Am înţeles că vor fi foarte mulţi români, peste 10.000! Asta e foarte bine pentru noi. Ne bucurăm vă vin în număr atât de mare să ne susţină şi sperăm să nu îi dezamăgim. Normal că şi prima este importantă, dar după părerea mea dacă gestionăm bine jocul şi ne calificăm, chiar am putea vorbi despre o calificare istorică", a declarat Dennis Man în exclusivitate pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: dennis mansteauafcsblaziofaniitaliasuporteriromaeuropa league 

viewscnt
Articole similare