Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Propunere spectaculoasă pentru postul de selecţioner al României: ”De ce nu? Este liber de contract”

EXCLUSIV | Propunere spectaculoasă pentru postul de selecţioner al României: ”De ce nu? Este liber de contract”

Echipa națională

Comentarii

Ioan Andone este de părere că FRF ar trebui să insiste pentru Mircea Lucescu, dacă România nu se va califica la EURO 2020 şi Cosmin Contra va pleca.

Viitorul lui Cosmin Contra la echipa naţională stă într-un obiectiv greu de atins: calificarea la EURO 2020. Pentru a-l atinge, România are nevoie de victorie cu Suedia şi de cel puţin un punct cu Spania. În caz contrar, contractul dintre Cosmin Contra şi FRF ar urma să ajungă la final.

Ioan Andone vine însă cu o propunerea foarte interesantă. Managerul general al lui FC Voluntari este de părere că FRF ar trebui să insiste pentru Mircea Lucescu, cel care este liber de contract după ce s-a despărţit de naţionala Turciei. Mircea Rednic şi Mirel Rădoi sunt alte două variante pe care Andone le vede potrivite pentru echipa naţională:

”(Despre viitorul selecţioner) 'Nea Mircea, care e liber, de ce nu? Mai ales că  acum ultima dată a fost la o echipă naţională. Olăroiu e greu să rupă contractul acolo. Boloni poate să fie o soluţie, Mircea Rednic. De ce să nu i se dea şansă şi la Mircea Rednic? (Rădoi ar trebui să mai aştepte până să facă pasul?) Şi el poate să fie o soluţie. Trâind acolo, sunt jucători pe care trebuie să îi urce. Pe care i-a avut sub mână la Campionatul European. Poate să fie o soluţie, cu toate că e tânăr şi e riscant, dar poate să fie o soluţie”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare