Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Propunere surprinzătoare la Dinamo. Înlocuitorul perfect pentru Duşan Uhrin: "Conducerea trebuie să se gândească"

EXCLUSIV | Propunere surprinzătoare la Dinamo. Înlocuitorul perfect pentru Duşan Uhrin: "Conducerea trebuie să se gândească"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a ratat din nou calificarea în play-off, iar atmosfera din vestiarul "câinilor" nu este cea mai fericită. În cazul unei eventuale demiteri a lui Duşan Uhrin, fostul secund al lui Cosmin Contra de la echipa naţională, Adrian Mihalcea, n-ar refuza

"Ar fi bine să fie pusă întrebarea aceasta către acţionariat, pentru că nu ştiu dacă din punctul meu de vedere va fi vreo problemă. La fel ca toţi ceilalţi foşti jucători importanţi ai lui Dinamo, că sunt antrenori, că sunt în conducere, îmi doresc la un moment dat să revin în Ştefan cel Mare.

Poate la un moment dat se vor gândi, mai devreme sau mai târziu, că ar putea să colaboreze şi cu Adrian Mihalcea. Nu cred că ar fi o problemă din punctul meu de vedere. Ar fi momente speciale, cel puţin pentru mine. N-aş vrea să mă gândesc la un alt jucător, mă gândesc strict personal la mine.

Un jucător venit şi practic crescut de Dinamo, ajuns căpitanul acestei echipe, ajuns un jucător respectat, datorită acestei echipe, ce-ar însemna să ajung antrenor al echipei şi mai mult, să şi reuşesc să câştig trofee ar fi visuri împlinite şi nu folosesc cuvinte mari, sunt cuvinte normale şi nu mi-e ruşine să le pronunţ. Da, ar fi un lucru extraordinar" , a declarat Adrian Mihalcea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare