Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prunea a intrat în şomaj tehnic: "Toată lumea trebuie să facă front comun acum"

EXCLUSIV | Prunea a intrat în şomaj tehnic: "Toată lumea trebuie să facă front comun acum"
Comentarii

Florin Prunea a intrat în şomaj tehnic şi a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre informaţia apărută în presă conform căreia Bogdan Bălănescu ar fi singurul angajat de la Dinamo care şi-ar lua salariul întreg în această perioadă.

"Nu ştiu, nu a fost consultat nimeni vizavi de această problemă. Şi dacă eram consultat, punctul meu de vedere era unul foarte clar. Şi mi-l menţin în continuare, negocierea cu fiecare jucător în parte şi dialogul.

Jucătorii, repet, înţeleg. Toată lumea trebuie să facă front comun, conducători şi jucători, dar în momentul când vii cu o măsură de-asta impusă şi pui pumnul în gură jucătorilor nu e în regulă. Nu e normal să fie aşa, pentru că la un club trebuie să fie o adevărată familie. Şi toată lumea să se înţeleagă foarte bine.

Eu sunt în şomaj tehnic. Cu patronul nu am vorbit în această perioadă, nici cu domnul Bălănescu. (n.r. Bălănescu ar fi singurul care şi-ar încasa salariul) Dacă ar fi aşa, ar fi foarte grav. L-am văzut pe domnul Mureşan un exemplu. În momentul în care a luat această decizie, şi-a suspendat primul contractul. Dacă ar fi aşa, conducătorii să îşi primească drepturile financiare şi jucătorii nu, ar fi foarte grav.

Am văzut că şi la alte cluburi, conducătorii îşi încasează drepturile financiare, unii jumătate, alţii tot salariul. Nu e în regulă. Acest lucru arată ce înseamnă în momentul de faţă fotbalul românesc. La ce dezbinare se va ajunge cu măsurile astea care nu sunt în regulă" , a declarat Florin Prunea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: pruneadinamo 

viewscnt
Articole similare