Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prunea îi bagă în şedinţă pe jucători: "Trag un semnal de alarmă, trebuie să am o discuţie cu băieţii"

EXCLUSIV | Prunea îi bagă în şedinţă pe jucători: "Trag un semnal de alarmă, trebuie să am o discuţie cu băieţii"
Comentarii

Dinamo a pierdut meciul cu Poli Iaşi, scor 0-1, iar acum are doar trei puncte peste ocupanta locului de baraj, Academica Clinceni. Imediat după partida cu moldovenii, preşedintele Florin Prunea le-a atras atenţia jucătorilor.

"Îngrijorător este faptul că nu reuşim să marcăm de două etape şi suntem în play-out. Îngrijorător este faptul că jucăm slab, adevărul e că şi acesta a fost un meci slab. Ambele echipe au făcut un meci slab, cred că se ducea spre 0-0 fără probleme. Am pierdut, trag un semnal de alarmă, o să am o discuţie şi cu băieţii, pentru că lucrurile se complică. E  clar că etapa viitoare n-avem cum să facem niciun pas greşit acasă.

Toate echipele joacă pe viaţă şi pe moarte. Sunt multe puncte puse în joc, dar timpul trece şi trebuie să faci puncte. Nu faci puncte, te duci jos acolo şi e greu să mai ieşi de jos, de acolo. Dacă nu faci puncte şi nu se mai termină odată cu greşelile astea. Pe faza de apărare greşim incredibil" , a spus preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: pruneadinamo 

viewscnt
Articole similare