Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prunea şi-a pierdut răbdarea cu Negoiţă: "Fă un efort şi dă-le un salariu fotbaliştilor! Păi nu e un Dumnezeu sus?"

EXCLUSIV | Prunea şi-a pierdut răbdarea cu Negoiţă: "Fă un efort şi dă-le un salariu fotbaliştilor! Păi nu e un Dumnezeu sus?"

Fotbal

Comentarii

Situaţia este una incertă la Dinamo. Ionuţ Negoiţă se joacă de-a patronul, iar fotbaliştii sunt neplătiţi cu lunile, unii dintre ei fiind nevoiţi să se împrumute pentru a avea ceva pe masă de Paşte. Preşedintele "câinilor, Florin Prunea, a făcut un apel direct către Ionuţ Negoiţă, pentru a sări în ajutorul acestor fotbalişti.

Florin Prunea este în continuare preşedinte la Dinamo şi recunoaşte că situaţia clubului este mai tragică pe zi ce trece. S-a zvonit faptul că Ionuţ Negoiţă a scos din club ultima tranşă din drepturile TV, că directorul general Bogdan Bălănescu ar fi solicitat ca Dinamo să nu primească licenţa, deoarece clubul nu are cum să plătească datoriile de 180.000 de euro, iar fotbaliştii nu şi-au mai văzut salariile de luni de zile, fiind declaraţi toţi transferabili.

În pragul Sărbătorilor Pascale, Florin Prunea, personaj controversat şi el la Dinamo, iubit de unii fani, înjurat de alţii, a făcut un apel la patronul Ionuţ Negoiţă pentru a le plăti jucătorilor măcar un salariu din cele restante, pentru a avea şi ei pe masă tot ce le trebuie de Paşte. Dacă a fost sau nu auzit, vom afla zilele următoare.

"Cine are urechi să audă, că eu nu mai am contact cu nimeni de acolo: să cheme jucători şi să vorbească cu ei, să-i facă să înţeleagă. Mulţi dintre ei nu ştiu ce se întâmplă, au şi ei familii, copii. Măcar că se apropie sărbătoarea asta creştinească. Fă, bă, băiatule, un efort şi dă-le şi lor un salariu de Paşte pentru că sunt jucători care au 1000 euro pe lună, 1500 -2000 euro. Păi nu e un Dumnezeu sus? Să îţi baţi joc de ei în halul acesta? Să nu faci un efort să aibe şi ei ce să pună de Paşte pe masă. Majoritatea au contracte mici. Foarte puţini au contracte mari la Dinamo", a declarat Florin Prunea, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare