Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | PSV Eindhoven vrea un jucător de la CS U Craiova. Ofertă surprinzătoare: ”Ar fi un mare păcat să nu-l lase să plece”

EXCLUSIV | PSV Eindhoven vrea un jucător de la CS U Craiova. Ofertă surprinzătoare: ”Ar fi un mare păcat să nu-l lase să plece”

Superliga

Comentarii

Sorin Cârţu a dezvăluit la Telekom Sport că Nicuşor Bancu are ofertă concretă de la PSV. Cârţu spune că ar fi păcat ca CS U Craiova să se opună, chiar dacă echipa ar pierde un jucător important.

CS U Craiova a avut în această vară cea mai intensă campanie de transferuri. Câştigătoarea campioanei României i-a vândut pe Alex Băluţă (Slavia Praga) şi pe Vlad Screciu (Genk), jucători pentru care a primit 4,6 milioane de euro. De asemenea, şi Gustavo ar putea pleca, în China, în schimbul a 800.000 de euro.

Însă Craiova are pe masă încă o propunere interesantă. Sorin Cârţu a dezvăluit că PSV Eindhoven - campioana Olandei - a făcut o ofertă pentru Nicuşor Bancu. Fostul antrenor n-a oferit detalii financiare, dar spune că CS U Craiova ar trebui să-l lase să plece, deoarece este o oportunitate uriaşă pentru fundaş stânga în vârstă de 25 de ani.

”Cam aşa au arătat în anii ăştia, gândindu-ne că mai au ceva acolo valoros. Mă gândesc la Bancu, Mitriţa, Burlacu, pe care îl văd să facă în curând interesul transferurilor. Pe aici se vrea însă să fii măcar cum ai fost anul trecut, mai sus decât anul trecut

Cum este şi situaţia lui Bancu. După mine, ar fi o mare nedreptate dacă ar opri copilul ăsta, şi salariul pe care l-ar avea la PSV, si banii care ar fi bine şi pentru club. Ar fi un mare păcat să îl ţii, având în vedere ce i s-a întâmplat (n.r. referire la accidentarea foarte gravă suferită în urmă cu două sezoane).

”(n.r. întrebat dacă a fost refuzată oferta) Deocamdată, da, sunt aşa, în expectativă. Nici nu s-au bătut foarte clar cei de la PSV, dar nici Craiova nu ar zice nu aşa foarte tare. Ar fi păcat dacă s-ar ivi această posibilitate, pentru mine Bancu ar fi aşa, materialul cel mai bun de export şi nimeni nu s-ar înşela în situaţia în care l-ar transfera. E cea mai buna extremă din România, la ora actuală. Acum un an şi jumătate nu făcea niciun ban, având în vedere accidentul ăla groaznic pe care l-a avut, ăsta chiar a dat pentru echipa asta şi a făcut sacrificiu”,
a declarat Sorin Cârţu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sorina cartuliga 1cs u craiova,  

viewscnt
Articole similare