Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Puşcaş a dezvăluit dialogul avut cu arbitrul partidei la pauză. A vrut să îi "fure" golul lui Ianis :) Ce i-a răspuns centralul

EXCLUSIV | Puşcaş a dezvăluit dialogul avut cu arbitrul partidei la pauză. A vrut să îi "fure" golul lui Ianis :) Ce i-a răspuns centralul

Echipa națională

Comentarii

George Puşcaş a fost cel care a deschis scorul, din penalty, în meciul cu Croaţia, iar vârful a fost la un pas de "dublă" doar câteva minute mai târziu, când a marcat Ianis Hagi. Marcatorul golului a fost decis după consultarea cu sistemul de arbitraj video, iar Puşcaş a dezvăluit şi dialogul purtat cu centralul partidei la pauză.

Atacantul legitimat în acest moment la Palermo a demonstrat în meciul cu Croaţia că locul său este în Serie A, alături de unii dintre cei mai buni atacanţi ai fotbalului mondial. Pe lângă golul din penalty, Puşcaş şi-a jucat rolul de target man providenţial şi a fost aproape de a realiza doppietta la scurt timp după ce a deschis scorul. Fostul jucător de la Inter a crezut că a trimis mingea în poartă, a ridicat mâinile în sus şi deja sărbătorea, însă arbitrul nu a fost de aceeaşi părere şi a arătat centrul terenului la o distanţă de câteva secunde, după ce balonul a fost trimis în plasă de Ianis Hagi. 

Faza a fost analizată şi de VAR, iar în cele din urmă numele lui Ianis a apărut pe grafica de la UEFA. Puşcaş, totuşi, a vrut să fie sigur şi a discutat la pauză cu centralul: "L-am întrebat şi până la urmă mi-a zis că intrase mingea după. Deci e golul lui Ianis, din câte am înţeles. Dar mă bucur foarte mult că am fost acolo prezent, că am luat cele trei puncte, asta e cel mai important", a declarat Puşcaş, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Până în minutul 88 a jucat Puşcaş împotriva Croaţiei. El a fost schimbat cu Adrian Petre, care a marcat la scurt timp golul patru al României. 

Afla mai multe despre: george puscasianis hagiromania u21 

viewscnt
Articole similare