Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Puşcaş a dezvăluit urmările penalty-ului ratat cu Norvegia. Ce obligaţie are acum atacantul lui Reading

EXCLUSIV | Puşcaş a dezvăluit urmările penalty-ului ratat cu Norvegia. Ce obligaţie are acum atacantul lui Reading

Echipa națională

Comentarii

Pe 15 octombrie 2019, România a disputat un meci extrem de important în preliminariile pentru Euro 2020, pe propriul teren, cu Norvegia.

La ora de start a partidei, tricolorii încă aveau şanse de calificare şi aveau nevoie de o victorie în meciul cu nordicii. La scorul de 0-0, în minutul 52, România a primit o lovitură de pedeapsă, iar George Puşcaş, deşi nu era nominalizat de Cosmin Contra, şi-a asumat responsabilitatea transformării penalty-ului.

Atacantul lui Reading a ratat, totul spre nemulţumirea selecţionerului, care a fost surprins de camere cum l-a înjurat pe George Puşcaş. Până la urmă, Mitriţă a deschis scorul pentru România, iar Norvegia a egalat în minutul 90+2. Au două înfrângeri usturătoare cu Suedia şi cu Spania, astfel că naţionala tricoloră a ratat calificarea directă la Euro 2020.

"A fost un penalty ratat, oricine poate să îl rateze, s-au ratat penalty-uri mult mai importante decât al meu. Suntem oameni, ratăm, greşim şi nu cred că e un sfârşit de lume.

(n.r. despre înjurăturile lui Contra) Trăim în cel mai important sport din lume, unde sunt foarte mari presiunile. Nu s-a întâmplat nimic ieşit din comun. Nu am luat nicio amendă atunci, dar o să plătesc o cină echipei cât mai curând" , a declarat George Puşcas la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare