Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Putea fi în locul său pe bancă la FCSB, dar face o declaraţie plină de admiraţie. Antrenorul care e fanul lui Vintilă

EXCLUSIV | Putea fi în locul său pe bancă la FCSB, dar face o declaraţie plină de admiraţie. Antrenorul care e fanul lui Vintilă

FCSB

Comentarii

Înaintea derby-ului cu Dinamo, Bogdan Argeş Vintilă primeşte încurajări de la ultimul antrenor care a învins-o pe marea rivală a roş-albaştrilor. Nicolae Dică a fost plăcut surprins de evoluţiile pe care le-a avut FCSB cu noul antrenor pe bancă .

Sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30, Bogdan Argeş Vintilă va avea în faţă cel mai important meci al carierei sale de antrenor. Echipa sa, FCSB, o va întâlni pe Dinamo în primul derby al sezonului.

Privit cu scepticism în momentul în care a fost instalat pe banca tehnică a roş-albaştrilor, Vintilă începe să câştige admiraţia a cât mai multor oameni din fotbalul românesc.

Învins în primele două meciuri la FCSB, de Guimaraes (0-1) şi de Gaz Metan Mediaş (0-4), Vintilă nu a mai pierdut niciun joc de la partida contra echipei lui Edward Iordănescu. 

Patru victorii şi un rezultat de egalitate are FCSB în ultimele cinci meciuri oficiale, performanţă care l-a impresionat pe Nicolae Dică.

Antrenorul lui FC Argeş a refuzat în vară propunerea de a reveni pe banca vicecampioanei României.

"Bogdan Argeş Vintilă este la a doua echipă în prima ligă ca antrenor principal, a mai fost şi la Viitorul. Într-adevăr, nu are un CV foarte bun, dar a arătat în această perioadă la Steaua, de când a venit, că echipa joacă un fotbal bun şi au avut rezultate bune", a declarat Nicolae Dică, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

 

 

Afla mai multe despre: vintiladicafcsbdinamoderby 

viewscnt
Articole similare