Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răchită face haz de necazul Anamariei Prodan: "Să vedem cu cine ţine dacă avem baraj Hermannstadt cu Rapid"

EXCLUSIV | Răchită face haz de necazul Anamariei Prodan: "Să vedem cu cine ţine dacă avem baraj Hermannstadt cu Rapid"

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a pierdut şi meciul cu Academica Clinceni, scor 0-1, iar acum echipa din Sibiu are patru partide consecutive fără victorie în play-out-ul Ligii I.

Sibienii sunt pe locul 5 în play-out, însă pot pica sub linia roşie a retrogradării, dacă Dinamo şi Chindia Târgovişte îşi vor câştiga meciurile din acest weekend. Evident, Hermannstadt se poate salva de la retrogradare şi printr-o clasare pe locul de baraj, unde ar putea întâlni, în dublă manşă, ocupanta locului trei din play-off-ul Ligii a II-a.

"Îmi doresc ca Petrolul să revină în Liga I, să fie acea emulaţie care a fost în 2012. Îmi doresc şi nebunia aceea din tribune când vine Rapidul să joace, aştept să văd UTA, care are un nou stadion.

Mi-aş dori un baraj între Hermannstadt şi Rapid, să o vedem pe doamna Ana (n.r. Anamaria Prodan) cu cine ţine. Va avea sufletul mai mult decât împărţit. În trei să zicem, pentru că va fi managerul unor jucători, este managerul antrenorului de la Rapid şi acţionarul de la Hermannstadt" , a declarat Valeriu Răchită la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: anamaria prodan 

viewscnt
Articole similare