Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Rădoi a anunţat că pleacă de la naţională. Reacţie dinspre FRF: ”M-a surprins aseară. Din exterior am sesizat că orice dorinţă a lui a fost acceptată”

EXCLUSIV Rădoi a anunţat că pleacă de la naţională. Reacţie dinspre FRF: ”M-a surprins aseară. Din exterior am sesizat că orice dorinţă a lui a fost acceptată”

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin a comentat decizia lui Mirel Rădoi de a părăsi echipa naţională, imediat ce îi expiră contractul cu Federaţia Română de Fotbal.

Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii urcă pe locul 2 în clasamentul grupei şi sunt favoriţi pentru a ajunge la baraj. După meci însă, selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat, în mod surprinzător, că nu va mai fi antrenorul echipei naţionale, indiferent dacă aceasta se va califica sau nu la barajul de accedere la Cupa Mondială din 2022.

Despre plecarea surprinzătoare a selecţionerului a vorbit şi consilierul preşedintelui FRF, Andrei Vochin:

”M-a surprins aseară. Nu ştiu ce nemulţumiri are el faţă de echipa naţională. Ştiu că n-a existat niciun moment în care să ceară ceva şi să nu i se acorde. Totul i s-a acceptat. Probabil că a acumulat o frustrare, din timp, poate că toate criticile care i s-au adus la un moment dat l-au influenţat. Poate că aşteptările lui erau mult mai mari după Europeanul de tineret şi impactul a fost şocant şi pentru el. Poate că se aştepta să facă lucrurile mult mai repede, mult mai bine. Nu am fost implicat, nu am avut discuţii, am vorbit serios acum un an şi jumătate. Nu pot să zic că mi s-a destăinuit vreodată. Din exterior am sesizat că orice dorinţă a lui a fost acceptată” a mărturisit Andrei Vochin.

În ultimele două etape al grupei, România va evolua, acasă, cu Islanda, la 11 noiembrie, şi cu Liechtenstein, în deplasare, la 14 noiembrie. Clasamentul grupei înainte de aceste meciuri este următorul: Germania - 21 puncte, România - 13 puncte, Macedonia de Nord - 12 puncte, Armenia - 12 puncte, Islanda - 8 puncte, Liechtenstein - un punct. Germania este prima echipă europeană calificată la CM din Qatar.

Afla mai multe despre: mirel rădoiandrei vochin 

viewscnt
Articole similare