Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rădoi a dezvăluit de ce a răspuns pozitiv propunerii lui Burleanu: "Sper să nu se supere Mutu pe mine, dar..."

EXCLUSIV | Rădoi a dezvăluit de ce a răspuns pozitiv propunerii lui Burleanu: "Sper să nu se supere Mutu pe mine, dar..."

FRF

Comentarii

Prezent în studioul Telekom Sport, Mirel Rădoi a dezvăluit de ce a răspuns pozitiv propunerii lui Răzvan Burleanu de a prelua funcţia de director sportiv al reprezentativei U21.

"În 2016 am mai avut o altă discuţie, pentru echipa de seniori, când era Daum selecţioner. I-am refuzat atunci, dar am acceptat acum. Văd lucrurile diferit. Sper să nu se supere Adi Mutu pe mine, dar poziţia de director de la prima reprezentativă o văd mai mult onorifică. E o muncă mult mai practică din postura de director la U21. Mihai Stoichiţă m-a sunat să mă oferteze.

Vreau o comunicare mult mai bună cu echipele de club, nu vreau să ajungem în situaţia când cluburile refuză să dea jucători la naţională. Asta i-am spus şi lui Răzvan Burleanu. Vreau ca toată lumea să fie mulţumită. Eu lucrez doar pe partea tehnică, nu pe cea administrativă. Nu am simţit că mă folosesc pentru imagine în această campanie. Ei au fost de acord cu tot ce le-am cerut, aşa că nu-mi fac griji" - a spus Mirel Rădoi la Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: mirel radoiadi mutudirectoru21romaniafrf 

viewscnt
Articole similare