Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rădoi, decizie care provoacă supărare mare: "Nu mi-a căzut bine deloc ce a făcut Mirel. Mi-e greu să-l înţeleg"

EXCLUSIV | Rădoi, decizie care provoacă supărare mare: "Nu mi-a căzut bine deloc ce a făcut Mirel. Mi-e greu să-l înţeleg"

FRF

Comentarii

Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei Târgovişte, nu îşi explică de ce Andrei Vlad a apărat poarta echipei naţionale de tineret, în faţa lui Mihai Aioani.

Goalkeeper-ul Chindiei, în vârstă de 19 ani, a debutat în poarta naţionalei de tineret în prima etapă a grupelor din preliminariile Europeanului de tineret din 2021, în meciul pierdut de România în Danemarca, scor 2-1. Pentru meciul cu Ucraina, din cea de-a doua etapă, Mirel Rădoi l-a preferat pe Andrei Vlad, care a ţinut poarta intactă în succesul cu 3-0.

Cu toate acestea, Moldovan rămâne la părerea că Mihai Aioani trebuia să fie titular.

"Am fost foarte surprins şi nu aş vrea să fac nişte aprecieri şi să intru într-o polemică cu Mirel Rădoi. Eu sunt convins că la echipa naţională trebuie să apere jucătorii care sunt în cea mai mare formă la momentul respctiv, Aioani a demonstrat acest lucru, este într-o formă foarte bună. Încerc să-i respect această decizie, deşi mi-e greu să o înţeleg. Poate a vrut să-i dea mai multă încredere şi lui Vlad, a venit după o perioadă destul de lungă în care n-a mai apărat, a fost accidentat.

O respect, dar să ştiţi că nu mi-a căzut bine deloc. Marian trebuie să-şi vadă de treabă, să se antreneze şi atunci când va apela Rădoi la el să intre şi să închidă poarta, să nu primească goluri", a declarat Viorel Moldovan, pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: radoi 

viewscnt
Articole similare